Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: PiS to gówno |
Autor: Dr Still Hummer (---.elomza.pl) Data: 23-05-10 22:07 To kur... debilu posadz bachora na środku pokoju nasyp piachu i niech sie bawi sterylnie. Tyle dzieci sie wychowało na piaskownicy z psimi odchodami i nikt z tego powodu niezszedł. W klatkę bacha zamknij i chuchaj co by mu sie nic nie stało! Na pewno nie posadzę dziecka pośrodku psich kup i nie powiem skarbie baw się dobrze. Poza tym poczytaj sobie o chorobach odzwierzęcych którymi dzieci zarażają się właśnie od odchodów. Poczytaj ja te dzieci cierpią i że te choroby leczy się latami. Wówczas może zrozumiesz dlaczego do piaskownicy 5m x 5m nie powinno się wprowadzać psów. Czy właściciele psów którzy po nich nie sprzątają chcieliby aby ktoś im pod okno albo na balkon przychodził się załatwiać ? Autor: Kinga_79 (---.elomza.pl) Data: 24-05-10 09:21 wiesz najlepiej to pozabijać zwierzęta , powycinać drzewa zniszczyć całą przyrodę bo PAN CZŁOWIEK wychodzi na podwórko Nie Kinga nikt nie każe ci wybijać zwierząt ani wycinać drzew tylko to jest prośba o uszanowanie tak niewielkiego terenu jaki zajmują place zabaw dla dzieci. Bo one są konkretnie przeznaczone dla dzieci a nie dla zwierząt. Przy Twoim skrajnym nastawieniu strach nawet poprosić abyś sprzątała po swoim psie. Jeszcze rączki się ubrudzą. Ale dzieci cóż niech się bawią. Autor: Kinga_79 (---.elomza.pl) Data: 23-05-10 22:01 Po drugie 23Emilka jeśli pies wychowuje się z dziećmi to nie zrobi im krzywdy , szczekanie nie oznacza że pies jest wściekły sama mam psa i wiem ze mimo iż szczeka nigdy nikomu nie zrobił krzywdy . Kinga to czy twój pies gryzie czy nie ja mam testować na sobie czy na dziecku ? Co do sprzątania po psach najlepiej to było widoczne jak śnieg opadał. Nie było gdzie nogi postawić aby w gówno nie wejść. W Łomży tylko jeden raz na Kołłątaja widziałam kobietę która sprzątała po swoim psie. Proszę niech każdy innego zdania wyjdzie dziś na podwórko i policzy ile ludzi sprząta po psach. Co do wieśniaków to wolę z dzieckiem wyjechać poza miasto ponieważ dziecko spokojnie biega po trawie i w żadne gówno nie wpadnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |