Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z kim graniczy Rosja? |
zgłaszam swoją kandydaturę, nie przyjmuję odrzuceń bo kara będzie surowa 2 zł grzywny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z kim graniczy Rosja? |
nie polecam na ksiecia janusza I, uklad fryzury jest babski, zadnego polotu, zadnej dynamiki, same dno!
|
|
Ośmieszasz się...
|
|
Jak zwykle się uśmiałam :D
|
|
Ja również zrezygnowałem z zakupów na Makowej. Kiedyś byłem tam stałym klientem, ale zrezygnowałem bo: 1. Chamska obsluga, nawet stali klienci to dla nich chyba natreci. Broń panie boże o cos zapytać, a już o rabat to wogole. Najlepiej wejsc, zaplacic i wyjsc. A wlasciciel to juz chyba ma dosyc tego interesu, albo ma za duzo "kasy". Dziwie sie takiemu postepowaniu, bo w koncu w tych czasach "nasz klient nasz pan". Teraz robie zakupy wszędzie tylko nie tam, dla zasady i dla honoru. Wolę czasem nawet dopłacić byle się na makowej w Marcar nie pokazywać. 2. Kilka razy sie naciąłem, czyli zapłacilem duzo wiecej niz w innych sklepach. Niby tam ceny sa przyzwoite ale trzeba kazda sprawdzac bo mozna sie nieźle naciac. Także podsumowując jest tyle innych fajnych sklepów motoryzacyjnych w Łomży, wiec po co się narażać by być potraktowanymi jak śmieć. Głosujmy naszymi pieniędzmi, wtedy może coś się zmieni. Życzę zmiany nastawienia do klienta i powodzenia w interesach ;)
|
|
http://www.lech.pl/ GŁOSUJCIE jesteśmy już na 15 miejscu!!!!!!!!!!!!
|
|
popieram. jeśli to ma być gwiazda to dlaczego w klubie i na dodatek tak małym występuje a nie na otwartej przestrzeni żeby ludzie mogli się pobawić??? a co do imprezy na fortach będzie tam trzeba jakiś wjazd opłacić?
|
|
Autor: antoni7271 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-05-10 12:20 wszyscy tak się zachwycają tymi biedronami .... tak tanio ... tak blisko ... a czy wy wiecie ze cala kasa która tam wydajecie nie zostaje w polsce o Bzdura. Popatrz na firmy, które produkują dla Biedronki. To w przeważającej większości (95% !) POLSCY PRODUCENCI (ci więksi, jak Sokołów i ci mniej znani, lokalni). Dla porównania idź do tej Stokrotki, o której tu ktoś wspomniał. Większość produktów to zagraniczni dostawcy (np. Unilever, Henkel, SC Jhonson). Pieniądze z produkcji są większe, niż te z marży biedronkowej, nie wspominając o podatku dochodowym wpływającym do Skarbu Państwa. Nie siej plotek, Toniek.
|
|
z tego co wiem to 4 czerwca chyba coś ma być
|
|
co ma być za tydzień ? Mówisz o Juwenaliach ? Juwenalia odbędą się na Starym Rynku, jak co roku..
|
|
możesz gnój u mojego sąsiada wywalać ;D Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |