Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Normalnie się wzruszyłem. |
zmuszasz mnie do szczerosci Twoja prowokacja z pogranicza rozpieszczonego bachora powoduje ze masz zwolennika w sobie samej nie potrafisz rozpinac stanika jedna reka, bos gowniara i smarkacz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Normalnie się wzruszyłem. |
Chyba chodziło o szkolnych?
|
|
podobno ma być za tydzień w sobote :)
|
|
wyszlo -szkilnych- i tak mi sie podoba
|
|
Zbyt trudna zagadka?
|
|
Temat założony nie ważne o czym, nie ważna jak napisany, by tylko zaistnieć na czubie. Takich tematów jest tu bardzo dużo. Szczebiotka nie jest wyjątkiem.
|
|
wszyscy tak się zachwycają tymi biedronami .... tak tanio ... tak blisko ... a czy wy wiecie ze cala kasa która tam wydajecie nie zostaje w polsce
|
|
Gratulacje dla Jagi, ładny mecz, wynik nie odzwierciedla ich panowania na boisku... Będzie blisko z Łomży pojechać na europejskie puchary ;p
|
|
ahhaha ciota ******
|
|
CO TO , ZNOWU JAKIES PODCHODY??CZY NAPRAWDE SZCZERA NOGONKA
|
|
I TAK CIE ZDEPCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTES MALUDKA GNIDKKA:)
|
|
))))))))))))))))))))))))))) ja ma juz zajete rece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Po pierwsze czytanie ze zrozumieniem się kłania. Juwenalia to impreza typowo studencka to raz. Dwa, "gwiazda" wieczoru widocznie drogo kosztuje skoro będzie występować w klubie(wejściówka płatna, coś w granicach 5ciu złotych podobno) Impreza na otwartej przestrzeni odbędzie się na fortach, występ zespołu disco polo + dj'e. Impreza na fortach jest ZA DARMO. Wszystko jest napisane wyżej, po co zadawać 10 razy te same pytania? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jak ich Europa zobaczy w tych klaunowskich czerwono-żółtych strojach , to pospadają pod siedzenia , a gały zrobią się jak mandarynki. Won z nimi za to co robili i robią dla Łomży i innych siłą przyłączonych miast i regionów.
|
|
Wielkie dzięki za informacje.
|
|
ist nie belgia
|