sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tuskolandia-"Rzeczpospolita": Hall krytykuje rzeczywistość, którą sama stworzyła

ich wybor ze nie mają zainteresowań i nie chcą sie uczyć

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tuskolandia-"Rzeczpospolita": Hall krytykuje rzeczywistość, którą sama stworzyła

"http://freelomza.pl/component/content/article/185-juvenalia-2010-ju-tu-tu"

98 % zespołów na juwenalia to formacje hip hopowe....ręce opadają...czy w samorządzie nikt nie wie jakiego typu imprezy są juwenalia? Juwenalia to impreza na której wsytępuja zespoły rockowe a u nas? SAM Hip Hop jako jedyni rockowi to moja kapela i nic więcej. SAM HH. Jak zawsze Łomża musi być inna :|
Prędzej mnie pochowają w glebie zanim odbędą sie prawdziwe juwenalia w naszym kochanym dresiarskim hiphopowym mieście (*^&%*^@#$)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Re: Tuskolandia-"Rzeczpospolita": Hall krytykuje rzeczywistość, którą sama stworzyła

do artooro: gra o jakiej mowiles to Gun Dec tez ja przerabialem nie raz nawet, byla i druga czesc ale pierwsza rzadzila, ewentualnie moze chodzic o ultimate stuntman ! czasy pegasusa niezapomniane!
btw ja moge sie pochwalic moj ojciec mial salon z NES-ami !!1 pozdr

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org