Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmiana nazwy Forum!!! |
Kto zainwestuje w stadion, na którym gra zespół czwartoligowy??? Jeśli drużyny nie stać na grę w wyższej lidze (wiadomo - wyższe koszty utrzymania zespołu, trzeba spełniać bardziej rygorystyczne warunki stawiane przez PZPN, również związane z bezpieczeństwem, itd.) to ciężko będzie znaleźć sponsorów. Nie widzę szans na lepszy stadion dopóki nie bedzie w Łomży conajmniej II ligi. Na tym trzeba byłoby się skupić... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmiana nazwy Forum!!! |
Artur Ja mysle o trzeciej lidze ...............to bedzie sukces!!!!!! °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
No wiem. Przecież to żart. A grupę antyterrorystyczną mamy. Ośrodek szkolenia psów policyjnych też.
|
|
Jasne, że trzecia liga to obecnie szczyt marzeń. Druga jest zdecydowanie za droga. I nie chodzi tu o pieniądze dla piłkarzy, ale o opłaty dla sędziów, odpowiednia ochrona obiektu itd. Uważam, że na III ligę piłkarską to powinno nas stać, ale w Łomży trudno o pieniądze na sport. Szkolny jeszcze jakoś się trzyma. Im wyżej tym gorzej. Mamy np. w tej chwili II ligę piłki ręcznej. Jakieś pieniadze na to są. Ale z kolei brak zainteresowania kibiców.
|
|
Nie mam prywatnej posesji, ale też mnie wnerwia bałagan na posesjach obok których przechodzę. Chyba jednak nikt nie zmusi wlaściciela do posprzątania. Można jedynie apelować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |