Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejny po Rokicie exporter obciachu |
to Ty pokaz co masz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejny po Rokicie exporter obciachu |
Budynek już nie istnieje ale poproszę o lokalizację .....
|
|
Niestety często sie psuły, ja miałam ich chyba z 5, do dzis zaden sie nie ostał.
|
|
Tak wiem, ale to działo się już przed deszczami :] Więc teraz to będzie las równikowy.
|
|
to moze krowy tam wypuscic?
|
|
Witam! Mam auto cabrio ze sztywnym dachem i czasami mi przecieka troszke nad siedzeniem od pasażera i kierowcy.Próbowałam uszczelniac uszczelka ale to nic nie pomaga.Może mieliście lub macie podobny problem?Jeśli tak to prosze o rady. Pozdrawiam rybka22
|
|
Na tym form nie znajdziesz odpowiedzi. Poszukaj na forach samochodowych.
|
|
No niestety ,nie których nie stać na reklamę ,a otwierają lokale.Widać ,że z tej osoby już **** będzie ,a nie biznesmen. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Namawiajcie znajomych, sąsiadów w szkole, pracy, na osiedlu. Zabierajcie tych którzy jeszcze nie byli może akurat im się spodoba. Mecz jest bardzo ważny każde 3 punkty są teraz na wagę złota. Uratujmy łomżyńską piłkę stawiając się na Z18 w jak największej liczbie i wspólnym śpiewem ponieśmy piłkarzy do zwycięstwa. PS. Bardzo proszę aby osoby nie zainteresowane nie wypowiadały się w tym temacie.
|
|
przekonywujace
|
|
wybieram sie 1 raz do kowna mam 13tys zl i chce golf IV combi diesel, mam pytanie czy za ta cene kupie autko?!i czy jestem na miejscu jakis kantor zebym mogl wymienic walute..jestem studentem i gdybym nie kupil strace na przewalutowaniu a licze kazdy grosz! prosze o odpowiedz na forum lub mariusz071984@wp.pl i czy moglby mi ktos podac jak tam dojechac ..jak sie poruszac w kownie?!?! z gory serdecznie dziekuje
|
|
to beda kebaby,kebabiki,kebabulki,kebabuleczki....
|
|
Witam,mam pytanie czy może ktoś z Was się orientuje,gdzie w Łomży lub okolicach jest hodowla psa rasy MALTAŃCZYK?
|
|
JK JKK JAGIELONIA QRWA !! Tak mysle ;)
|
|
Stereotypowe podejście do Jagielloni jako do przeciwnika wielkiego ŁKSu i największego zła na podlasiu - widać jakim jesteś prostym człowiekiem i jak mało myślisz... Nie byłem nigdy wielkim kibicem, ale uważam, że należy ich podziwiać za organizację, dobór piłkarzy i umiejętne zarządzanie klubem - sponsoring itd.. - jednym słowem drogę na szczyt w ostatnich latach od momentu pamiętnego meczu w II lidze na stadionie w Łomży.. (do dzisiaj nie zapomnę jak hołota z obu drużyn wyrwała siatki z ogrodzenia i poleciała na siebie.. - kolejny dowód inteligencji prawdziwych kib(oli)iców) Uważam, że powinniśmy cieszyć się, że drużyna z naszego regionu będzie grała w finale. Ja im pokibicuje..
|
|
Grubson najnowszym odkryciem polskiej sceny muzycznej ? wolne żarty mniej więcej od 2007 roku jest rozpoznawalną postacią dla szerszej publiczności polskiej sceny hiphopowej a Ty piszesz o nim jak o odkryciu roku heheheheh
|
|
A tak w ogóle to 22 maja spotykamy się na Z18. Gramy ze Spartą Augustów i 3 punkty są na wagę złota. Pomóżmy piłkarzom wygrać ten mecz stawiając sięw dużej liczbie i niosąc ich dopingiem do zwycięstwa. Szykuje się teraz awans a jeżeli pomożemy Naszemu klubowi też możemy jeszcze daleko zajść (przykład Jaga). Do zobaczenia w sobotę!
|
|
O co Ci chodzi? Pytam poważnie bo nie rozumiem. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
zespół Arion z Ostrołęki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |