Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...i zlikfidóje fszysdko. o! |
No i znowu ja na przedzie a tu zima znowu bedzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...i zlikfidóje fszysdko. o! |
Tak ale zima powraca -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Zima powraca śnieg prószy, temperatura jest ujemna i zima powraca a powinna nadejść wiosna. Kiedy nadejdzie wiosna i kiedy odejdzie zima ? Miejmy nadziej ze juz niedługo bedzie ciepło. bagrmosen
|
|
O CO CHODZI?! ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Ptyś jesteś ostatnią osobą która ma prawo mi mówić że nie uważnie czytam posty!! a zauważyłam i skupiłam się tylko na Twojej wypowiedzi bo wiesz tak jakoś zazwyczaj misię dostawało... :( miło mi że uważasz mnie za poważną osobę, a co do wpadnięcia w oko to juz kiedys pisałam ze Twoje wypowiedzie mnie intygują.... co do tematu to jest on jak najbardziej poważny!!
|
|
Zima jest i jeszcze troche chyba pobędzie. Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
|
Szukam chętnych osób, do wzięciaudziału i poprowadzenia kabaretu naszego miasta . nazwa proponowana 18-400. jeśli masz praktykę lub fajny tekst,napisz nie pozostaniesz bez odpowiedzi. Myślę ,że nasze miasto powinno mieć swój kabarecik,mam pewną praktykę i parę tekstów na początek. jeśliuważasz że możesz coś dołączyć napisz , odezwij się, razem zrobimy fajną rzecz.
|
|
Jakie Bajki to mój młodszy brat pisze na forum dla 7 latków .
|
|
moja propozycja nagrody - buziak od Vlad'a Spójrzcie na moje foto - dalej chcecie wygrać ? :P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
warto, szczególnie często jest on odwiedzany przez E'03 :) tikaram
|
|
Tak jest jak sie niesciaga caloego filmu ze wszystkim kodekw chuba brak. Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Może się z ciebie śmieją?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |