sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolejny po Rokicie exporter obciachu

to Ty pokaz co masz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolejny po Rokicie exporter obciachu

Budynek już nie istnieje ale poproszę o lokalizację .....

Niestety często sie psuły, ja miałam ich chyba z 5, do dzis zaden sie nie ostał.

Tak wiem, ale to działo się już przed deszczami :] Więc teraz to będzie las równikowy.

to moze krowy tam wypuscic?

Witam!
Mam auto cabrio ze sztywnym dachem i czasami mi przecieka troszke nad siedzeniem od pasażera i kierowcy.Próbowałam uszczelniac uszczelka ale to nic nie pomaga.Może mieliście lub macie podobny problem?Jeśli tak to prosze o rady.
Pozdrawiam rybka22

Na tym form nie znajdziesz odpowiedzi. Poszukaj na forach samochodowych.

No niestety ,nie których nie stać na reklamę ,a otwierają lokale.Widać ,że z tej osoby już **** będzie ,a nie biznesmen.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Namawiajcie znajomych, sąsiadów w szkole, pracy, na osiedlu. Zabierajcie tych którzy jeszcze nie byli może akurat im się spodoba. Mecz jest bardzo ważny każde 3 punkty są teraz na wagę złota. Uratujmy łomżyńską piłkę stawiając się na Z18 w jak największej liczbie i wspólnym śpiewem ponieśmy piłkarzy do zwycięstwa.

PS. Bardzo proszę aby osoby nie zainteresowane nie wypowiadały się w tym temacie.

przekonywujace

wybieram sie 1 raz do kowna mam 13tys zl i chce golf IV combi diesel, mam pytanie czy za ta cene kupie autko?!i czy jestem na miejscu jakis kantor zebym mogl wymienic walute..jestem studentem i gdybym nie kupil strace na przewalutowaniu a licze kazdy grosz! prosze o odpowiedz na forum lub mariusz071984@wp.pl i czy moglby mi ktos podac jak tam dojechac ..jak sie poruszac w kownie?!?! z gory serdecznie dziekuje

to beda kebaby,kebabiki,kebabulki,kebabuleczki....

Witam,mam pytanie czy może ktoś z Was się orientuje,gdzie w Łomży lub okolicach jest hodowla psa rasy MALTAŃCZYK?

JK JKK JAGIELONIA QRWA !! Tak mysle ;)

Stereotypowe podejście do Jagielloni jako do przeciwnika wielkiego ŁKSu i największego zła na podlasiu - widać jakim jesteś prostym człowiekiem i jak mało myślisz...

Nie byłem nigdy wielkim kibicem, ale uważam, że należy ich podziwiać za organizację, dobór piłkarzy i umiejętne zarządzanie klubem - sponsoring itd.. - jednym słowem drogę na szczyt w ostatnich latach od momentu pamiętnego meczu w II lidze na stadionie w Łomży..
(do dzisiaj nie zapomnę jak hołota z obu drużyn wyrwała siatki z ogrodzenia i poleciała na siebie.. - kolejny dowód inteligencji prawdziwych kib(oli)iców)

Uważam, że powinniśmy cieszyć się, że drużyna z naszego regionu będzie grała w finale. Ja im pokibicuje..

Grubson najnowszym odkryciem polskiej sceny muzycznej ?
wolne żarty

mniej więcej od 2007 roku jest rozpoznawalną postacią dla szerszej publiczności polskiej sceny hiphopowej a Ty piszesz o nim jak o odkryciu roku
heheheheh

A tak w ogóle to 22 maja spotykamy się na Z18. Gramy ze Spartą Augustów i 3 punkty są na wagę złota. Pomóżmy piłkarzom wygrać ten mecz stawiając sięw dużej liczbie i niosąc ich dopingiem do zwycięstwa. Szykuje się teraz awans a jeżeli pomożemy Naszemu klubowi też możemy jeszcze daleko zajść (przykład Jaga). Do zobaczenia w sobotę!

O co Ci chodzi? Pytam poważnie bo nie rozumiem.

Uwaga!!! nabity :)))))

zespół Arion z Ostrołęki.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org