Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak działa platfomerski Układ Zamknięty |
Trackone co zrobisz jak ci się kiedyś spali twój jedyny atomizer ? Zapewniam że ten dzień nadejdzie niestety, więc warto mieć zapasowy. Zresztą jeśli się ma dwa to są mniej "męczone" i ich żywotność dłuższa. Smaki z każdej firmy są inne camel z casablanki nie jest taki sam jak camel z collinsa czy camel z janty. Każdy jest inny. Marlboro paliłem z janty, collinsa i z casablanki (wkłady casablanki są fabrycznie nasączone smakiem marlboro) wszystkie są nie dla mnie. Moje ulubione tak jak pisałem wcześniej camel,tabako,capuccino no i wisienka wszystkie z janty. Myślę że każda firma ma dobre i złe smaki i w każdej można znaleźć coś co przypadnie do gustu. Ja po prostu nie szukałem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak działa platfomerski Układ Zamknięty |
Poprostu klęska urodzaju trawy. Wilgoć + temperatura = wzrost.
|
|
Wszystkich chętnych (squady i artystow solo) , którzy chcieliby zagrac na duzej imprezie podziemia zapraszam do zgłoszenia się do 29 maja pod adres email madzqa15161@wp.pl .W wiadomosci prosze o wysłanie jakiegos kawałka :) wiecej informacji pod tym samym adresem. Pozdrawiam:)
|
|
pepco;p nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
polataj trooche
|
|
Autor: xxxANGELxxx (84.205.45.---) Data: 24-09-08 17:58 Kwiaciarnia na Sienkiewicza robi dość ładne bukiety, sama korzystałam przez posłańca, na prezent na Dzień Matki. Goniec się sprawdził, a na terenie Łomży płaciłam 10 zł za dowóz. Angel nie klamiesz ty mnie tu dzieciaku? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ja widzę . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
FRAN a jak Twoja sytuacja? Komisja Lekarska już za Tobą?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |