Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga! Uganda nie toleruje |
Witam serdecznie wszystkich:)Rowniez jestem zainteresowana kupnem zelixy. Co do ceny mozemy sie dogadac.Prosze o wiadomosc .pilne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga! Uganda nie toleruje |
Friday the 13th http://www.youtube.com/watch?v=2QQk4La1qkc K...a jak ja się tej gry w pewnych momentach bałem :D
|
|
złota piątka byla najlepszym kartridżem, ale dość rzadko spotykanym, ciężko było dostać :D
|
|
Ja noszę od roku koleżanka od ponad pół roku. Więc możemy się dogadać piszę maila
|
|
Do melosmiacz: Gra o której piszesz to jakaś część popularnych karateków "double dragon", wyszperałem w necie i znalazłem to: http://www.pegasus-gry.com/bdd.php Z kolegami nazywaliśmy ją "żabole", a oryginalny tytuł to jak widać "Battletoads & Double Dragon - The Ultimate Team" 168in1 był dosyć ciekawym kartridżem, gdyż można było ustawić w nim ilość żyć, dzięki temu przejście całego "mario" czy "contry" było tylko kwestią poświęconego czasu i nie stanowiło żadnego problemu. A tutaj foto kartridża "złota czwórka":
|
|
Dziękuję wszystkim za info. Wiem już, że coś się będzie działo koło PG 8, co nie znaczy chyba, że tę imprezę przygotowuje PG 8 ? A tak przy okazji: fakt, że PG 8 leży przy Skate Parku, gdzie często się coś dzieje nie znaczy chyba, że to najlepsze gimnazjum w Łomży. Ja osobiście znam lepsze- mianowicie PG 2. Ale to przecież nie ten temat. Jeszcze raz dziękuję. Już wiem, gdzie udać się z dziećmi w Dzień Dziecka
|
|
Od tego deszczu sam byś urósł .O Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Marcin -napiszemy forum na Twoj temat wtedy bedziesz szalal
|
|
pocinacze;D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
gliceryna sprawdzilas juz? nie wiem sama na ktora kwiaciarnie sie zdecydowac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
idz się schowaj albo idz do psychiatryka
|
|
Żaby były zajebiste i racja we dwóch jak się jeszcze grało to już całkiem odlot ;]
|
|
jest taka firma organizująca zwiedzanie na naszych terenach i nie tylko, dopasują ofertę do Twoich życzeń polecam: www.ecoadventure.pl
|
|
Izbica to jest stacjonarny lodołamacz ....
|
|
Heh, widze ze mój temat został odkopany. Był chba jeszcze niejaki bomber, czy jakoś tak.
|
|
i tak te jedne z lepszych skladow sie nie pokaza... bo malo kto o nich slyszal
|
|
Panowie: W czasach "prawdziwego" dziecinstwa to sie gralo na ZX Spectrum i gry byly na tasmie magnetefonowej :) jaystick-ow, gamepad-ow i innych wynalazkow wtedy nie bylo tylko te gumowe klawisze.
|
|
Mogli sie pobudować na palach to by ich nie podtopiło:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ruszył już i mi. pozdrawiam i zamykam temat
|
|
Dz.U.05.85.728 2006.01.01 zm. Dz.U.05.157.1314 art. 4 USTAWA z dnia 21 kwietnia 2005 r. o opłatach abonamentowych1) (Dz. U. z dnia 16 maja 2005 r.) Art. 1. Opłaty abonamentowe pobiera się w celu umożliwienia realizacji misji publicznej, o której mowa w art. 21 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz. U. z 2004 r. Nr 253, poz. 2531 oraz z 2005 r. Nr 17, poz. 141), zwanej dalej "ustawą o radiofonii i telewizji", przez jednostki publicznej radiofonii i telewizji. Art. 2. 1. Za używanie odbiorników radiofonicznych oraz telewizyjnych pobiera się opłaty abonamentowe. 2. Domniemywa się, że osoba, która posiada odbiornik radiofoniczny lub telewizyjny w stanie umożliwiającym natychmiastowy odbiór programu, używa tego odbiornika.[b/] 3. Obowiązek uiszczania opłaty abonamentowej powstaje z pierwszym dniem miesiąca następującego po miesiącu, w którym dokonano rejestracji odbiornika radiofonicznego lub telewizyjnego. 4. Opłatę abonamentową uiszcza się za każdy odbiornik radiofoniczny i telewizyjny, z zastrzeżeniem ust. 5. 5. Niezależnie od liczby odbiorników radiofonicznych i telewizyjnych używanych przez: 1) osoby fizyczne w tym samym gospodarstwie domowym lub w samochodzie stanowiącym ich własność, 2) publiczne zakłady opieki zdrowotnej, sanatoria, żłobki, publiczne i niepubliczne jednostki organizacyjne systemu oświaty, państwowe i niepaństwowe szkoły wyższe, a także domy pomocy społecznej - w tym samym budynku, zespole budynków lub w samochodach będących w używaniu tych instytucji - uiszcza się tylko jedną z opłat, o której mowa w art. 3 ust. 1. 6. Gospodarstwem domowym, w rozumieniu przepisów niniejszej ustawy, jest zespół osób mieszkających i utrzymujących się wspólnie albo jedna osoba utrzymująca się samodzielnie. 7. Odbiornikiem radiofonicznym albo telewizyjnym, w rozumieniu przepisów niniejszej ustawy, jest urządzenie techniczne dostosowane do odbioru programu
|
|
witam. mam pytanie. otóż od 2 lat jestem zarejestrowana w KRUSie w łomży,nie jako rolnik a jako domownik. obecnie jestem w 9 miesiącu ciąży i czytałam ostatnio że KRUS wypłaca zasiłek macierzyński. w związku z tym moje pytanie brzmi : CZY ABY OTRZYMAĆ TEN ZASIŁEK POWINNAM BYĆ ZA ZWOLNIENIU LEKARSKIM W CZASIE CIĄŻY CZY WYSTARCZY ŻE JESTEM UBEZPIECZONA I OPŁACAM SKŁADKI?? proszę o odpowiedzi ale niech wypowiedzą się tylko Ci co na prawdę mają coś konkretnego do powiedzenia na ten temat
|
|
czy łączniki stabilizatora trzeba wymieniać parami ? czy nie koniecznie ?dodam ze wymiana była jakieś 3 miesiące temu i znów jeden ,,stuka,, czy wymienić parę czy wystarczy jeden ? ( w ramach reklamacji rzecz jasna) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |