Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Platforma lansuje się na zgliszczach majdanu" |
http://www.youtube.com/watch?v=abWDy2loAE8
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Platforma lansuje się na zgliszczach majdanu" |
ale to chyba tylko te papierowe PAPILOTKI zeby zrobic babczki to jeszcze potrzebna jest taka blacha specjalna do muffinek, szukalam w lomzy ale nie znalazlam. przed swietami byly w lidlu ale momentalnie sie rozeszly.
|
|
Z tego co znalazłem to prawda... link: http://www.koncertomania.pl/2010-05-28-%C5%81om%C5%BCa-bluecafe.html
|
|
2010-05-28 godzina 18:30 klub YamCaffe 18.30 Występ zespołu(rock,grunge)- Complane. 19.30 Występ gwiazdy(dance)- GrooveBusterz. 20.30 Występ Gwiazdy Wieczoru(pop) – Blue Café. 22.00 After Party – Gwiazda Pezet(hip hop), Klub YamCaffe
|
|
Chyba nigdziej nie ma zadnych imprez jak wypisuja takie brednie
|
|
Też tam mam nieraz. Po prostu jak mężczyzna jest ładny to przyciąga wzrok innych kobiet...
|
|
Haha
|
|
A co to biuro matrymonialne ?? Z takim opisem to ty sobie możesz iść szukać igły w sianie. Było ją zatrzymać czy pójść za nią a nie uśmiech puściłeś i zadowolony. A teraz szukasz.
|
|
Jedź do Pana Jacka na placu nie podległości w rogu podwórka koło Diavolo.
|
|
Co to ma znaczyć, że mamy w naszym mieście łąkę między pasami na sikorskiego i nie tylko? Rozumiem, cięcia budżetowe ale wypadało by skosić ten półmetrowy las bo jak ludzie stoją na wysepkach to ich nie widać, a potem ktoś będzie krzyczał że mu syna czy córkę przejechali... Nie przeciwdziałać wypadkom tylko im zapobiegać. Tak, mówię do was - do tych co siedzą w ratuszu i rozdają zlecenia tym od zieleni w naszym mieście. Nie wykręcać się ulewami bo ta łąka stoi od 2 tygodni.
|
|
o właśnie, "Robin hood". się grało :] i piractwa nie było ! hehe
|
|
No to niech ktoś przypomni mi, jak nazywała się taka gra: Gra trochę w stylu Contry - w sensie szło się bohaterem, tłukło przeciwników i pokonywało kolejne plansze. Rzecz dzieje się w kosmosie, gracz ma do wyboru albo faceta albo żabę (były chyba do wyboru trzy różne, jedna w okularach :)). Pamiętam, że gra rozpoczynała się w jakimś statku kosmicznym, drugi level to podróż na skuterku wewnątrz statku, potem wychodziło się na zewnątrz i szło po rakiecie, a dalej leciało jakimś stateczkiem i strzelało w inne. W grze dużo było humoru, żaby robiły jakieś śmieszne miny jak załatwiały przeciwników, itp. To była chyba najlepsza gra w jaką grałem na Pegasusa. A tytułu za cholerę nie pamiętam :). Mam też ogromny sentyment do Micro Machines. Przeklęte plansze gdzie leciało się helikopterem w ogródku!
|
|
heheh...do P@wcio...przedstawie tobie mnie i ja jak sie spotkamy ... byc mzoe ty gapisz sie i wpatrujesz bez przerwy jak jakis smarkacz i dzieki temu pamietasz wszytko tak dokladnie ??
|
|
Wszystkie głosowania sesji z 31.03.2010 są imiennie opublikowane w protokole z sesji. Nie jest opublikowane imienne głosowanie dotyczące stanowiska radnych w sprawie ośrodka dla uchodźców. Czyżby się wstydzili Radni - może liczą jeszcze na poparcie w następnej kadencji. Żądamy od przewodniczącego Rady Pana Grzymały - uzupełnienia protokołu z sesji poprzez podanie nazwisk - jak głosowali poszczególni radni
|
|
Jak widać w naszym mieście niewiele osób zainteresowanych jest rozwojem, cóż bywa. Ja podobnie jak Kajak korzystałem z usług Punktu Informacyjnego, jedyne co mogę o nich powiedzieć to to że polecam
|
|
na Slowackiego to juz pogrom bloku nie widac
|
|
na szosie zambrowskiej jest to samo a może i gorzej
|
|
gratulacje :] jak widzisz, nie potrzeba wiele samozaparcia. tylko po co Ci kolejny atomizer ? ja używam jednego, a smak zmieniam co jakiś czas tylko - nie ma w tym wielkiego "zamieszania" aromatów. przyjrzyj się liquidom Casablanki, są naprawdę dobre: www.casablancacig.pl np. tobacco albo camel. marlboro jak dla mnie ochydny :Q pozdrawiam :]
|
|
Double Dragon był #1 :] szczególnie, gdy grało się we dwóch. z tego co pamiętam można było zmienić się w grubaska ze stalowymi pazurami albo w nindżę z mieczem :] ale i tak najlepszy był rzut saltem za łeb standarowymi postaciami :]
|
|
Nie radzę nosić dzieci a szczególnie noworodków w takich wynalazkach.
|
|
bob a niby to dlaczego?
|
|
a po drugie to żaden to wynalazek, chusty są "stare jak świat".
|
|
złota czwórka wcale nie była gorsza od 5. To prawda z trudnym robin hoodem , swietny byl socer i dizzy, a w złotej piątce oczywiscie mikromaszyny.....
|
|
juz dwa razy wymieniałem atomek (raz z mojej winy). w ramach 4-miesięcznej gwarancji moj dostawca wysyla nowy w dniu zgłoszenia. te dwa dni wspomagalem sie analogami. i tyle.
|
|
hahha naprade dobre czasy... ile ja mialem tych sprzetow to sie w pale nie miesci.. hehe koleka przychodzil do mnie to mi kurde z 3 pady lamal w ciagu tygodnia. heheheh:D takie numery.... tyle czasu sie gralo ze szok;p pamietam tom i jerry gralem i batman na dwoch graczy! :d to z mama gralem:D biegalo sie po kuchni po stolach itp;p bardzo fajne wspomnienia.. z tata gralem w samolociki.. pokonywalo sie rozne przeszkody... super super super
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |