Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piękny wynik sondażu :) |
do serwisu, ale jak auto 10 letnie wzwyz to do józka w stodole te swoje wraki prowadzajcie a nie macie nie wiadomo jakie wymagania co do mechanikow glosuje na PO___ precz z biedą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piękny wynik sondażu :) |
ale jestes beznadziejny;] bedac toba, ciebie pierwszego bym zlikwidowal
|
|
Rzetelny zacznij od siebie.
|
|
rekord :P
|
|
Perfect Service na Krasce. 862180794
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jak najdalej od tego perfect servis z kraski.chłopaki na spokojnej ,,auto danielewscy,, jak narazie OK,mozna zaufac,sprawdz ich na małej usterce i sam to powiesz i mi podziekujuesz.pozdrawiam
|
|
Mam pytanie czy w Łomży można gdzieś wypożyczyć sprzęt do ASG ?
|
|
Witam Poszukuję kogoś posiadającego chustę do noszenia malucha tkaną bądz elastyczną a jest mu chwilowo nie potrzebna-chciałabym pożyczyć :) nie wiem czy mojemu brzdącowi będzie ona odpowiadała a zakup to spory wydatek... kontakt vii@o2.pl
|
|
oo juz nie ma niee
|
|
"Złota piątka" rządziła :] pamiętam, że była też złota czwórka, ale nie przypominam sobie gier. pamiętam, że jeszcze był taki startowy kartridż, na którym było 168 gier, a te się ciągle powtarzały :]. ile to godzin poszło... ...w tą szkołę refleksu... :]
|
|
A Ja nie polecam Majewskiej.Ceny z kosmosu.Nawet zdjęcie aparatu 500zł.Wizyty 150zł. chociaż wcześniej mówiła,że w granicach 100. Niezła rozpiętość.
|
|
Biuro ATM (www.atmpw.pl) ul.Polowa 6 18-400 Łomża tel. 086 211 54 96 czynne: pn-pt 9.00-17.00 sob 10.00-14.00 gg: 7038697 spytaj tutaj może mają...
|
|
kosa na plery i pojehali ! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Autor: mandaryn (82.139.162.---) Data: 18-05-10 20:22 heheh...do P@wcio...przedstawie tobie mnie i ja jak sie spotkamy ... byc mzoe ty gapisz sie i wpatrujesz bez przerwy jak jakis smarkacz i dzieki temu pamietasz wszytko tak dokladnie ?? Trochę Cię nie jarzę ale powiem Ci nie masz jaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |