Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co znów wymyśla PiS? |
Ja też ZA :P _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co znów wymyśla PiS? |
ptysiu pewnie że tak, a co do MW to jednak nie. Chciałbym abyśmy śmieli się ze wszystkiego. Mam nadzieję że nasze lokalne rozgłośnie pomogą w znalezieniu odpowiednich osób. pozdro robson 35
|
|
Ja proponuję ryskago, tak ładnie rymuje :) Przy okazji pozdrawiam :P _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Do plusów bym dodał:wreszcie w Łomży mamy metro.
|
|
Każdy ma swoje zdanie.
|
|
Zachęcam do czytania większych części w Studiach Łomżyńskich lub w Aksjologii Sportu.
|
|
Dzięki Pana tematom kupiłem już kilka tomów Studiów Łomżyńskich i zacząłem czytać. Pozdrowienia. dura.lex Postawią sobie pomnik bohatera Wybiorą sobie nowego premiera Stworzą nowy system polityczny I będą dumni, że jest demokratyczny Znowu szwindel szykują nowy Znów chcą się dobrać do Twojej głowy
|
|
Dla leniwych - poniższy plakat gotowy do wydrukowania. Drukujcie jak najwięcej, rozklejajcie w całym mieście, w najbardziej widocznych miejscach!
|
|
PiS w Królestwie Łomży |
Pytanie, jest w Łomży siedziba mBANK-u ? Dziękuję :) Scafander
|
|
Kolago Adamus ,to ze stało sie to na południu,nie oznacza ze sprawca tez jes z tamtad.A moze to przyjezdny z innego miasta,albo z innego okregu miasta.Szybko wyciagasz wnioski przyjacielu,chyba ze wiesz o czyms ,o czym my nie wiemy.
|
|
Tak, nie piszesz wszystkiego i można się jeno domyślać, o co chodzi. Moim zdaniem - nigdy nie mieć dość. Nie poddawać się. Nie ma takiej ceny, której nie warto by zapłacić. Chyba, że ma byc to kosztem innej osoby. Własne szczęście nie może być budowane na nieszczęściu innych. Napisz coś dokładniej, bo przeca chodzi o jakąś konkretną sytuację. Pozdro
|
|
Mi też nie...:)
|
|
Lecz póki co to nie da się jeszcze wciąż przemieszczać w czasie. Więc fizyków łebskich proszę tych zwykłych i tych jądrowych ze świata sie nie wynoszę, zróbta więc pożytek z głowy, zakrzywiając gwiezdną przestrzeń doprowadźcie do przemieszczeń... W czasie oczywista (tu rymu nie będzie bo i tak go wszędzie :))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
trawa rosnjie po pas i tylko cisza i cisza . Gdzieś w oddali słychać echa dawnej świetności.
|
|
ha ciekawy przypadek ale wpisuje się w obiegowa opinię ,że na miejscowych uczelniach studiuje się aby dostać papierek ukończenia a nie czegoś się nauczyć. I to nawet dobrze funkcjonuje bo Pani Tereska czy Kasia z urzędu skarbowego co zwykle papier po urzędzie roznosi staje się nagle magistrem . No a i miejscowe biznesmeny , właściciele sklepów i hurtowni taką panią Tereske czy Kasię zaraz lepiej uważają i promocje mają. Taka jest łomzyńska rzeczywistość niestety. Czyli przyjemne z pozytecznem - uczelni ma kasę miejscowi potomkowie roztrząsaczy gnoju prestiż , Czy nie jest to cudowne?????????///
|
|
hehe spoko h0j twoje wrzuty trochę średnie takie nieco o klasę niżej no i o rodzinie a to niewporządku ale spokojnie jeszcze masz czas doszlifować swój styl i zostaniesz miss parteru hehe będę wieczorem jak będziecie tęsknili nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Napiszę tutaj ( z innego wątku o pizzy), aby szefostwo widziało i troszkę się zastanowiło nad swoją linią sprzedaży pizzy, bo cienko będzie;)) a więc: Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.elomza.pl) Data: 15-07-10 15:56 Autor: kitek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 15-07-10 15:28 Polecam Grubego Benka - smacznie i nie drogo. Dagrasso kiedys bylo dobre, z m-c temu czy wiecej bylismy tam i sos czosnkowy śmierdział jak końskie g***o. Zjedlismy ja, ale juz bez tego naszego (byłego) ulubionego sosu :( Od tamtej pory tylko Gruby Benek. Gruby Benek podpadł. Pierwsza pizza do domu bez podwójnych składników zawierała dużo sera i był ok - opinia na forum zresztą, ale druga już kiepska. Pomimo zamówienia z podwójną liczbą składników ( rzecz jasna z dopłatą) pieczarek i szynki trzeba było szukać. Dam jeszcze jedną szansę Benkowi. Oby nie było jak wszędzie - początek dobry, dalej - jakoś to będzie. Pozwolę sobie wkleić jeszcze opinię Drania - mam nadzieję, że wybaczy hehe Autor: Dran (---.elomza.pl) Data: 15-07-10 17:13 Z Grubego Benka dowoza pizze chyba za zlotowke, o ile sie nie myle. Brzeczyszczykiewicz, a wiesz ze nad tym samym sie zastanawialem, czy to tylko moje wrazenie, czy cos sie zmienilo... Tez pierwszy raz gitara. A ostatnio zamowilem z podwojnymi skladnikami, to jak zobaczylem, stwierdzilem, ze sa 2 mozliwosci. Albo pizza z podwojnymi i pojedynczymi sie praktycznie nie rozni albo nie chcialbym zobaczyc pizzy z pojedynczymi... Zrobili dobre pierwsze wrazenie, ale jesli teraz zaczynaja oszczedzac, to cienko to widze... Tez na pewno jeszcze zamowie i sie przekonam. Dzień próby b
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |