Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
taki dobry |
cycolina.... rozwalasz mnie tym nickiem hehe xDDD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: taki dobry |
Co się stało w niedziele na ul. woziwodzkiej ze policja stala i straz?
|
|
http://www.tipsport.pl/ - czyli jak STS-y , ale moim zdaniem chyba najlepiej grać w necie ! . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_3FmcjRhDmE pamiętam nie zapomnę!!! stare czasy kiedyś się gralo i gralo
|
|
Trawniki i chodniki w Łomży to tragedia. Chodniki, nawet te nowe, którymi tak zachwycali się wyborcy Brzezińskiego i dzięki którym prawdopodobnie wygrał drugą kadencję, po roku- dwóch prawie wszystkie są zarośnięte miej więcej do połowy trawą. Chodniki z kostki brukowej przed wyborami zrobione, wybory wygrane, a więc można zapomnieć o ich utrzymaniu. Czyżby nie ubiegał się o jeszcze jedną kadencję? A może uznał, że ma jeszcze sporo czasu i wystarczy na 2- 3 miesiące przed wyborami rozejrzeć się, co by tu zrobić dla oka wyborców.
|
|
wystarcza mi moje dlugie zeby
|
|
Panie Grzymała - czyń swoją powinność!
|
|
!!!ŁKS ŁOMŻA - SPARTA AUGUSTÓW!!! Dotychczasowe wyniki ŁKS-u w rundzie wiosennej: ŁKS Łomża 4-0 Włókniarz Białystok Rudnia Zabłudów 0-1 ŁKS Łomża (pierwsza w sezonie przegrana Rudni na własnym stadionie) ŁKS Łomża 5-1 Piast Białystok Pomorzanka Sejny 0-5 ŁKS Łomża ŁKS Łomża 4-2 Dąb Dąbrowa Białostocka Znicz Suraż 0-1 ŁKS Łomża Czyli: Wszystkie 6 dotychczasowych meczów na wiosnę wygranych! 20 goli strzelonych! Tylko 3 stracone! Zapowiada się kolejne ciekawe i miłe dla oka spotkanie! Zamiast udawać na forum kogoś, kim nie jesteś, przyjdź na mecz, weź ze sobą kogoś znajomego i trochę się odstresuj, przy okazji poprawisz wzrok, patrząc na zielone (kto był we wojsku, to wie o co chodzi;) ) sobota godzina 17.00 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
na etacie
|
|
Jagiellonia jest powiedzmy odwiecznym wrogiem Łks-u. Ale są z podlasia tak jak my i powinniśmy im kibicować. Tochyba dobrze, że ktoś z naszego regionu(województwa) doszedł na szczyt. Nie przepadam za Jagą, ale w tym meczu będę z nimi.
|
|
michal91 dzięki za info pozdrawiam!
|
|
Layerkaz są z woj. podlaskiego tak jak my nie z podlasia. Dla mnie ktoś kto przerzuca się z drużyny na drużynę ze względu na wyniki sportowe nie jest kibicem ale oglądaczem piłki. Nie mam nic do tych ale jeżeli ktoś przychodził na mecze ŁKSu w II lidze udając przywiązanie do klubu a teraz jest wielkim "fanem" Jagielloni to już jest coś nie tak. Dla mnie Jagiellonia jest tym samym (każdy wie o co chodzi) nawet gdyby grała w finale Ligi Mistrzów. Mimo że Jaga to odwieczny wróg gratuluję im tego że zaszli tak daleko.
|
|
Wygra Lepszy.
|
|
Witam potrzebuje dorobienia lakieru samochodowego pod kolor w Łomży znajdę gdzieś mieszalnie która tym się zajmuje a konkretnie chodzi mi o dorobienie lakieru do Volkswagena kod koloru LD6D są w Łomży sklepy które komputerowo dorabiają i i aplikują to w sprej? za wszelką info będę wdzięczny pozdrawiam za każdą pozytywną odpowiedz będę wdzięczny a głupie komentarze zbędne pozdrawiam nowy urzytkownik (przez rz) dopiero zauważyłem ze byłem zalogowany na bratowej loginie
|
|
..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wiecie moze czy istnieje w naszej malej Łomży sklep antyczny. Lub znacie kogos kto skupuje monety dawne ;) Pozdrawiam Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Na Farnej? =
|
|
@Layerkaz Z Podlasia to chyba Ty jesteś... a tak w temacie, to szacun, że doszli tak daleko, ale ja szczerze mówiąc to wolałbym oglądać już Pogoń w pucharach.
|
|
Na ulicy Zielonej,pod sam koniec przy ul.Sikorskiego jest servis Auto KURAK(jak bedziesz jechal od ul.Zjazd bedzie po lewej stronie).Tam bez problemu dorobia Ci lakier,po numerze bedzie jeszcze łatwiej.Jak wjedziesz na podworko to bedzie taka wierzyczka,wchodzisz po schodkach na gore i tam sympatyczna Pani dobierze Ci lakier:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |