Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no szlag czlowieka trafia przez Owsiaka |
Nie ma czegoś takiego jak KOMENDA POWIATOWA POLICJI W WARSZAWIE. Albo Stołeczna albo Rejonowa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no szlag czlowieka trafia przez Owsiaka |
A chodziłeś ich opieprzyć? Może wystarczy policją postraszyć.
|
|
Presto dobra na randkę z dziewczyną,ale musisz mieć gruuby portfel ;]
|
|
młocie jeden google nie ma wakacji
|
|
ot yntelygent:)
|
|
To jest proszę państwa SKANDAL!!!! SKANDAL I JESZCZE RAZ CHAŃBA!. Ja zaraz nagłaśniam sprawę w mediach. Tak jak napisali moi przedmówcy powyżej, jaki to trzeba mieć tupet ! Sprawa oczywiście nie pozostanie mi obojętna. Drogi Autorze, ja się absolutnie zajmę tą sprawą
|
|
mało wam skanalu? proszę bardzo http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/klienci-biedronki-potykali-sie-o-cialo-zmarlego-me_96034.html
|
|
uwielbiam spacery i w biedronkach i w stokrotkach i tam gdzie sie wydaje pieniadze prosze Boga o dobre NOGI, a wydam wszystkie pieniadze jakie mam
|
|
Niedługo tak będzie że trzeba będzie jezdzić do Auchanu albo do Makro.. Taka prawda.. Redukcja biedronek tuż tuż
|
|
typowa dyskusja dla poziomu mieszkańców miasta Łomży nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ale to chyba nie w każdej - ja parę dni temu odniosłam zadowolona książki które przetrzymałam kilka miesięcy i zapłaciłam 30 zł kary..bo w tej bibliotece nie ma miesiąca bez kar...:/
|
|
Serdecznie zapraszam na imprezę z cyklu swapping party. 22 maja, Łomża, godz. 15.00, Kawiarnia Relax Cafe, Al. Legionów 60 B. Impreza opiera się na obserwacji, że każda z nas ma w szafie ubrania, których z jakiegoś powodu nie nosi. Może to być nieudany zakup, nietrafiony prezent lub coś, co przestało się podobać albo nie pasuje już rozmiarem. Szkoda wyrzucić, lepiej wymienić to na coś niepowtarzalnego, co zalega w cudzej szafie.
|
|
C O Z A P O O P I E R D O L O N E F O R U M K A Ż D Y M O Ż E N A P I S A C C O T Y L K O C H C E ! ! ! ALBO WYWALCIE TE FORUM WY Z 4LOMZA ALBO JE ZMODERNIZUJCIE, LUB ZORGANIZUJCIE MODERATORÓW!!!!
|
|
Masakra ...
|
|
Domki są klechów z katedry więc szukaj tam kontaktów. Kiedyś wt=ynajmowałem tam domek , nie robią problemów
|
|
Dwa zespoły awansują. I w tym NASZ ŁKS!
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |