sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śmieci z Ostrołęki na naszym wysypisku

znaczy sie ona

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śmieci z Ostrołęki na naszym wysypisku

Już niebawem, 4 czerwca w klubie "Cuba Libre" w Ostrołęce odbędzie się
wyjątkowa
impreza w rytmach muzyki elektronicznej czyli kolejna edycja "MUSIC 4
EVERY 1"

Specjalnym gościem "Music4Every1" będzie pionier polskiej sceny klubowej
Jarek Czechowski, znany pod pseudonimem "Angelo Mike". Przed
publicznością zaprezentują się także rodzimi dj'e Yarosh i Quest
Grand, oraz łomżyński Lichu i Zack Parano z Warszawy.

Jaruś zagra heheh boski angelo :D to Ci gratka! :D

nie_pajacuj_w_nowej_wersji twój poziom inteligencji równa się z poziomem tego wieśniaka kilkakotnie wspominanego przez ciebie który słyszy ryk żyrafy będąc u teściowej

litwo ojczyzno moja

Nie wiem czy jesteś już po zakupach i nie wiem co wybrałaś bo napisałaś że "idziesz po ego" i że "wybrałaś sticka". Ogólnie w zestawie jest wszystko co potrzebne. Stick jest bardziej uniwersalny (są dostępne różne przejściówki na różne atomizery czyli na dobrą sprawę można na nim palić co chcesz) ma w zestawie kabelek usb i można palić jednocześnie ładując baterię. Bateria ma standardowo 3,7 V a na kablu usb jest chyba 4,2 V. Wyższy prąd lepsze odparowanie płynu czyli większe chmury. Do janty Ego nie ma chyba kabla usb ale on ma potężną baterię 650mAh i kabelek jest niepotrzebny. Dla porównania janty stick ma 360 mAh a janty Dura i wszystkie przypominające tradycyjny papieros 180 mAh. W zestawie jest zapasowa bateria. Jedna bateria trzyma mi spokojnie 24 h także zero stresu. Powinnaś dokupić liquid no i zapasowy atomizer. Na atomizer jest 3 miesiące gwarancji ale jeśli się spali a sklep będzie już zamknięty to najprościej sięgnąć znów po zwykłego papierosa. Mi było bardzo łatwo się przestawić miałem jeden dzień kryzysu także powodzenia :)

a no własnie jak jest w tym presto? opłaca się wybrać?

a kim on był?

no oczywiście że nie ma.
jest KSP (komenda stołeczna policji) KWP Poznań (komenda wojewódzka policji poznań lub inna tz. stolica wojewódzka) lub KMP Ostrów ( komenda miejska policji np w ostrowie lub innym mieście.

mnie raz gorzała zamarzła z biedrony

masz racje ze razem ale to jest tylko forum mozna sie pomylic ale lekarzowi to nie bardzo zwłaszcza w orzeczeniu ale styl to juz ona tak ma ale zawsze ktos znajdzie sie tu na forum ze broni najgorszych

Ale wy bzdury piszecie, zastanówcie się co wy robicie!!!!!!! ciężko było iść z powrotem do sklepu z paragonem i z zakupami i poprosić kierownika sklepu o sprawdzenie stanu kasetki tej owej kasjerki, po co zaraz oczerniac na forum i cała biedronke bo tam oszukują!!!!!. Moja zona pracowała w Biedronce i niestety pomyłki jej sie równiez zdarzaly kiedy była poczatkujaca kasjerką, kiedy cos takiego ma miejsce wystarczy poprosić kierownika sklepu lub jego zastepce o rozliczenie kasetki wtedy na pewno by sie znalazlo przy rozliczeniu utargu. Musicie wiedziec ze do jej kieszeni to nie poszlo to nie tak dziala, dziewczyna jesli miala kasetke na plusie bedzie musiala sie ostro wytłumaczyc przed regionalnym ale najpierw bedzie musiala zlozyc pisemne wyjasnienie dlaczego ma ona owa nadwyzke w swojej kasetce to nic przyjemnego, wierzcie. Jeśli regionalny bedzie ok wtedy moze skaczyc sie upomnieniem w przeciwnym razie bedzie miala nagane. Ale takie pomyłki zazwyczaj zdarzaja sie osobom ktore dopiero co przyszly pracowac do biedronki z doswiadczenia mojej zony wiem ze ma sie wtedy duzego stresa jest sie poderwowanym a zarazem i zmeczenie daje górę wiec o myłke wtedy jest bardzo ładwo.

powodzenia...

To niech może chodzi po bardziej ekskluzywnych sklepach, a i tak wszędzie pisze "po odejściu od kasy reklamacji nie udzielamy".
Więc gość niekumaty, nieczytaty i do tego nie umie liczyć, a jakby ekspedientka wydała mu za dużo, to pewnie jej by z pensji odcięli no i by nie było głupich postów na tym forum.

w Kaulfandzie, stokrotce, a nawet w opakowaniach na ul.Dmowskiego.

Daj maila to dam Ci namiary

nie ma juwenali:P

zabić

muche

gdybym byla na miejscu kasjerki, (a podejrzewam ze wszystkie tak robia by zachowac swoja prace)zamedowalabym grzecznie, patrzac prosto w oczy kierownictwu to cale zdarzenie
kierownictwo skrupulatnie(do kur,wy nedzy) odda stawiajacemu sie czlowiekowi dana, sume i dolozy(do kur,wy nedzy) talon na kilogram jablek

Niunia mylisz sie .w firmie wszyscy powinni traktowac sie jak rodzina a kierownik powinien byc jak drugi ojciec i nastawiac glowe za kazdego pracownika. a nie podpiepszac do szefa tak bynajmniej jest w mojej firmie

rzetelny_obywatel_extra ale ty jesteś po**bany..
musisz się cholernie nudzić skoro wymyślasz takie głupoty..
aż się czytac nie chce..
idź spać..

to juz nie bedzie na ,,muszli,, :(((

patrze ze do dyskusji wkroczyła Samoobrona :P drodzy panstwo, zakładam że kasjerzy.....:) jesli ta pani ma problemy z matematyką i z kasą fiskalną to kto takie orły zatrudnia. Każdy z nas został kiedys oszukany, jeden jest tego swiadomy , inny nie, zazwyczaj tez jesli kajer wydaje dużo reszty w drobnych wtedy potencjalny oszust ma szanse wydac mniej wiedząć ze nie bedziemy liczyli tych monet przy kasie, bo kto znas liczy, a pozniej tez co sie dowiadujemy....

:D

Czy nie wiecie gdxzie można w Łomży dowiedzieć się czegoś na temat dotacji unijnych?
Interesuje mnie kasa na rozwój firmy, zakup auta, rozbudwę itp.

zadzwon Fazik
na pewno Cie poinformuja

a dlaczego nie bedzoe na muszli?

Hmm mieszkam już w Łomży 1 miesiąc i znalazłem 3 nisze nie wykorzystanie w żaden lub bardzo ubogi sposób, wszytko to mogło by być świetnym pomysłem na Biznes, ale patrząc po tym forum, sąsiadach czy rozmawiając z ludźmi z Łomży raczej wolicie Państwo narzekać na sytuację w jakiej się znajdujecie niż działać :) Szczególnie forum Polityka jest tego dobrym przykładem.
(o forum Polityka mógłbym nawet rzec Rosjanie, Masoni i Żydzi są odpowiedzialni za to że ludzie nie mają pracy niż to że są mało przedsiębiorczy i czekają na social od Państwa Polskiego, ale to już taka mała uszczypliwość, bez urazy)

Co do ziemi Łomżyńskiej to naprawdę piękna okolica i dziwię się czemu nie ma tu małych i aktywnych ośrodków turystyczno-rekreacyjnych oferujących weekendowy wypoczynek, szczególnie zważywszy na bardzo dobre połączenie z Białymstokiem i Warszawą.

   ░░◕░░░░◕░░░◕
   ░░◕░░░░◕ ◕░░░◕ ◕░░◕ ◕
      ◕ ◕░░◕ ◕░◕ ◕░◕ ◕
 ◕░░░░◕ ◕ ◕ ◕ ◕ ◕ ◕ ◕ ░░
  ◕ ◕░░◕░░░░░░░░◕ ◕ ◕ ◕ ◕
  ◕ ◕ ◕░░(█)░░░(█)░◕ ◕ ◕ ◕
  ░░░◕░░░░░░░░░░░◕ ◕ ░░
◕ ◕ ◕ ◕░░░▄░░░▄░░◕ ◕ ◕
░ ◕ ◕ ◕ ░░░░▀▀▀░░░◕ ░░░░
     ◕ ◕ ◕░░░░░░░◕ ◕ ◕ ◕
   ◕ ◕ ◕ ◕ ◕ ◕ ◕ ◕ ◕ ◕ ◕
 ◕ ◕░░░◕ ◕ ◕░ ◕ ◕ ◕░ ◕ ◕
◕░░░░◕ ◕░░░░◕ ◕░░░◕░
    ◕ ◕░░   ░░░◕ ◕░░░
   ◕   ░░░░   ░░◕░

Dziękuję bardzo za link :) Pozdrawiam

Nie wszystkie informacje masz za darmo, w niektórych firmach natomiast trzeba wyłożyć grubą kaskę za pomoc

to są chyba juwenalia organizowane pod gimnazjalistów, a nie pod studentów ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org