Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obejrzyj film "Jack Strong" i... |
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll z tym zawijaniem jest super
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obejrzyj film "Jack Strong" i... |
Profesjonalne forum:)
|
|
FAKT WIELKA STRATA,TAKI GLOS RODZI SIE RAZ NA 100 LAT. http://www.youtube.com/watch?v=CZFKw3BhveI MOJ 1-SZY KAWALEK DIO PO NIM ZACZOLEM GRAC NA GITARZE....SPOCZYWAJ W POKOJU MISTRZU!!! R.I.P. DIO WIECEJ NA www.dio.com ACHCHHHHHHH....WIELKA STRATA.... PS. BEDAC W USA MIALEM ZASZCZYT BYC NA 3 KONCERTACH DIO W DETROIT.NIE ZAPOMNE TEGO DO KONCA ZYCIA.MIALEM NADZIEJE ZE ZOBACZE GO W TYM ROKU ......BOG TAK CHCIAL....SPOCZYWAJ W POKOJU ...
|
|
Siemka ludzi;) ja dawno tu nie bylem)) jak wam leci)?
|
|
Komputerowoo
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=-JCxMpI58PA&feature=related Zazdroszę tych trzech, zapewne wspaniałych, koncertów. Mnie było dane być tylko na jednym, ale... chociaż na jednym. Niestety już NIGDY dla nas nie wystąpi. Wciąż nie mogę w to uwierzyć. Ronnie na zawsze pozostanie moją tęczą w ciemności...
|
|
siemka dajcie juz spokoj;) czeczenski terror smieszny jestes autor ))))))
|
|
...jeszcze raz, było bez maila moge odstapic zelikse...już nie biorę 30 tabl. 15 mg - 90 zł mój mail: joannachk@gmail.com j. rudy błazen z druhem
|
|
Chodź do domu. Nie mam czasu bo poluję na czeczena.
|
|
A czemu Czarku pytasz??
|
|
Że to tez trzeba mieć tupet;/ jakim to człowiekiem trzeba być żeby tak oszukać ?;/ już zapędy się takie z domu chyba wynosi
|
|
jak w temacie czy wie ktos kiedy w lomzynskich bibliotekach mamy okres bez placenia kar za przetrzymywanie ksiazek?>
|
|
ŻAL :
|
|
Lichu tez dobrze pyka :] ..ale ta 'gradka' razi :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Podobno przez cały Maj ;)
|
|
Andre695 - Przygadał kocioł garnkowi -szukasz błędów w stylistyce innych, najpierw sam popracuj nad swoją, nie mówiąc już o ortografii ( niedouczona - piszemy razem ) !
|
|
jave zainstaluj :)
|
|
pizza nie jest najgorsza,ale trochę długo trzeba czekać 1.dia volo 2.da grasso 3.gruby benek 4.presto 5.tele pizza mysle ze kolejnosc jest dobra co do smaku pizzy
|
|
na krzesło z nią
|
|
chodzi mi o takie babeczki które się w piekarniku robi :) wiecie gdzie można kupić do nich foremki? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
"Larisa Suleymanova przyznaje, że część uchodźców obawia się życia poza ośrodkiem, gdzie trzeba samemu dbać o mieszkanie, rachunki, jedzenie, lekarza i radzić sobie we wszystkich codziennych sprawach." Dla mnie ten tekst jest idealnym wytłumaczeniem konfliktu.
|
|
Spalić dziada!
|
|
Zamkną Biedronki a za pół roku będzie kolejnych 5 sklepów..... Życie to nie bajka.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |