Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Majdan w Łomży |
ja tesz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Majdan w Łomży |
Lasvegas na towarowej 7, to nie jest za myjnią lecz z tyłu za omegą
|
|
Polacy też bąkają się po całym świecie i co to komu przeszkadza. Świat jest dla wszystkich i po co te granice. .........EGOIŚCI ,
|
|
kto? "pajac w nowej wersji"?
|
|
witam jestem nowy na forum i mam bardzo nurtujace mnie pytanie na kture niemoge znalezs odpowiedzi:) ogolnie juz wszytko w mniare wyczytalem a wiec ; gdy kupuje auto o Litwina (osoby prywatnej) oczywiscie auto na litewskich tablicach i jade z nim je wyrejestrowac to czy w swiadectwie wyrejestrowania pojazdu z litwy sa wpisywane moje dane? czy jest to tylko ogolne swiadectwo swiadczace o exporcie auta z litwy? bardzo bym prosil o odpowiedz:)
|
|
luuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbie litewskieeeeeeeeeeeeee ssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaamoooooooooooooochoooooooooooooooooooodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
tylko zawsze ktos jak sie myli to na swoja korzysc trzeba to zauwazyc ale jak sie bierze do reki 50zl a wydaje z 20 to sprawa jest wiadoma
|
|
ale na questa zlego slowa powiedziec nie mozna
|
|
niech żyje Putin i jego kaukazka polityka wie co robi z tymi niewdzięcznikami
|
|
mogła poprostu sie pomylić... Ja raz dałam 50zł a za zakupy miałam zapłacić 14zł i dostałam reszty 86zł ;) Gdy zwracałam pieniądze kasjerka miała bardzo zdziwiona minę ;)
|
|
cycki
|
|
wanna be?
|