sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Papliś- Twoi Banderowcy?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Papliś- Twoi Banderowcy?

a co wy mysliscie, jak chciala wczesniej cos z linkiem caly czas, zobaczycie, ze i teraz bedzie wystawiala to w linku kilka razy...

a swistak zawija....

tez polecam Kafeterię... pyszne i wymyślne herbaty, kawy, gorące czekolady... ;] a co do jedzenie to trochę z tym w Łomży słabo. Oczywiście jest sporo lokali, ale większość z nich to pizzerie i kebaby...

na kawe, lody i drinka polecam Kafeterie, niestety nic nie zjesz ale za to bardzo często myzyka na żywo.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

dziękuje za odpowiedzi !pozdrawiam wszystkich miłośników gitary

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

sprawdz czy dziala 0626 ale mysle ze powinien dzialac

co masz za telefon?

spróbuj wpisac 0000 albo 1234, albo nic nie wpisuj i wciśnij ok... może zadziałają standardowe kody ;)

pewnie masz garb jak wielbłąd od takiej pracy....

Ludzie, proszę nie wypowiadajcie się, jeśli nie macie pojęcia... Rodowód jest zapewnieniem, że pies należy do danej rasy, czyli ma w miarę przewidywalny charakter i odpowiedni wygląd. Poza tym to wgląd w drzewo genealogiczne na kilka pokoleń wstecz oraz dokument potwierdzający negatywny wynik badań na pewne dolegliwości związane z rasą, np. dysplazja. Rodowód nie służy do chwalenia się ceną jaką się za psa dało (w rodowodzie, czy metryce nie ma mowy o cenie szczeniaka!), ale jest potwierdzeniem zdrowia i pełnej rasowości psa. Pies przypominający wyglądem daną rasę jest "w typie" i nigdy nie da się przewidzieć reakcji i charakteru psa. Jeśli chodzi o szpan to lepszym rozwiązaniem jest ciuch z gigantycznym logo drogiej firmy, ma tę zaletę, że jak się znudzi, czy zepsuje można śmiało wyrzucić.

Autor: piotrek777 (---.internetia.net.pl)
Data: 15-05-10 21:12
Bo klimat w każdej knajpie tworzymy my a nie właściciel.

masz dużo racji, ale pamiętaj, że np. piwko lepiej smakuje przy impregnowanym drewnie, niż przy bladoróżowej ścianie...

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Ola... zgadzam sie z Tobą w 1000000 %.. :)
To jedyna mądra odpowiedź na dzisiejszym forum.
Tak, ja mam psa rasy shih-tzu, jest reproduktorem, i w hodowli nie musiałam o nic pytać.
Nie chwalę się i nie głoszę wszem i wobec, że mam psa z rodowodem, bo dla mnie nie to jest istotne.
Najcudowniejszym jest fakt, że moje dzieci mają przyjaciela, którego włosie nie uczula, mamy w domku wspaniałą, czworonożną maskotkę. A fakt, ile kosztował mnie kasy.... na zawsze pozostanie moją słodką tejemnicą.

Bastia1... nie jeździłam z nim po wystawach, ponieważ nie po to poczyniłam zakup, by pokazywać wszystkim i każdemu z osobna jaki z niego reprezentant rasy. To jest piesek dla mojej rodziny, a zalezało mi na rodowodzie i zakupie z markowej hodowli, ponieważ po pierwsze dlatego, że chciałam mieć pewność, że tak jak wspomniałam nie będzie uczulało włosie moje dzieci, po drugie, jak miałam płacić, to chciałam płacić za shih-tzu, a nie mieszańca.

beatricze: Twój shintzu nie jest reproduktorem. I robisz wiele złego psom, jeżeli zamierzasz go rozmnażać. Tutaj jest wykaz reproduktorów:

http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=rep&oddzial=

trackone: dyskutowaliśmy już o tem nie raz. Nie przekonasz mnie (zasady), ani ja Ciebie (kasa z rozmnażalni). Powiem jeno, że o tym, czy pies ma wszystkie cechy rasy decydują sędziowie, a nie "chodoffcy".

Pozdrawiam.

wrzuć na czytnik kart do kompa i skopiuj dane...

3 wymiar ;d miła, przystojna;p obsługa, dobre jedzonko i piwoo ;ddd

A u lekarza dawno był????(była)...

Co tak zescie sie do tego jaska przyje....li gniecie was jak kolec w zadzie...niech se pisze ja nie narzekam a wy tu zgrywacie wielce powaznych co to za teksty " neofile" T-line a ty jak tak wszystko wiesz to gdzie tracisz swoj czas pewnie w zatrodniaku zamiast petentow to na 4lomza...
Palic gume frendzle...popatrz za swoj kolnierz a pozniej skamlaj na innych....
Bo znalezli jasia ofiare jest tu paru mądrych bez wypowiedzi pozostawie te kwestie ale to ci sami pajace...
Ma chec niech pisze co chce....
Przynajmiej nie sadzi bobkow jak niektore larwy .....

rudy błazen z druhem

A ty ksiecio jak wiesz ze on jest na kazdym forum to zapewne wpadles tam przypadkowo....
Nastepny do odstrzalu...
.... :)
Do widel....
;)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Kolego track: zapraszam na forum "polityka"...

Zasady tam panujące i tematy poruszane będą bardziej odpowiednie dla logicznego rozwinięcia konstrukcji myślowej, którą byłeś uprzejmy przedstawić nam powyżej.

Dzieciństwo:
Babcia kazała mi jeść "na siłę". W przedszkolu się ze mnie śmieli. W szkole mnie szturchali. Rodzina uboga - nie dalwali kasy. Do szkoły chodziłem obok cmentarza. Do kościoła miałem pod górkę. Pies mnie ugryzł jak byłem w przedszkolu - do dziś boję się psów. Koledzy mnie bili - dwa razy wylądowalem w szpitalu. Każdej jesieni chorowałem na grypę. Byłem mały i gruby. Ubrania mialem zawsze za duże. Bałem się klasówek i wf-u. Musiałem krowy paść i siano grabić u rodziny na wsi. Często płakałem.

Zapomina się ? Może to i dobrze...
Na starość jak znalazł - będzie co opowiadać.

P.S. Hitlera nie kojarzę. A napoje w folii były paskudne. Obawiam się, że za 30 lat wspominać się będzie inne paskudztwo - McZestaw w Volkswagenie przy Statoilu i Marlboro przy Tekili w pubie. Będą to bardzo łomżyńskie wspomnienia.

Bo charakter miasta to tradycja i ludzie.

Autor: akasha (---.dip.t-dialin.net)
Data: 16-05-10 00:45

Mimo ze trackone nie lubie to woersz mi sie bardzo podoba ;)

złamałaś mi serce, a ucieszyłaś duszę ;]

właśnie.
:)

Ale nic to... Nerwy na bok.
Cheer up and keep smiling. Dzisiaj będzie dobry dzień.

polityką niech zajmuja się politycy.
A zeby pisac głupoty na forum to nie potrzeba specjalnego daru i pochodzenia pseudo miejskiego.

Masz rodzinę na starym cmentarzu???

Ja mam na nowym bo tam jest ładniejszy widok na nasze piękne miasto.

Uchodźcy i żule jak ty ich nazywasz też tworzą historię tego miasta. W porównaniu do tych którzy bełkocą bzdury na tym forum.

Czyli jasne, jestes tą 16-stką..Takiej złośnicy to nikt by nie chciał:/..Żegnam to forum, nie ciebie..I tak zagościłam tu przypadkowo..Ciekawiło mnie jak płeć przeciwna (męska) odpowie na pierwszy post:)..A skoro wszystko co tu pisze bierzesz na serio to nie wypowiadaj sie juz!.ja sobie żarty robie a ty unosisz sie dumą jak jakaś NASTOLATKA.hahah..

panie cezar1,jezeli masz dom to podejrzewam ze ma on jakis adres wiec chyba prosciej bylo by spytac o konkretna ulice.panie intelygent myslenia troche.

rudy błazen z druhem

tak, juz skonczyli odsniezac

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

je jak jasiu

acidfunk popieram! To jest FORUM! jeśli chcę dowiedzieć się opinii na temat mojej własnej działalności to m.in. właśnie forum jest od tego :] a ty Sativa pokaż mi gdzie tutaj widzisz reklame? z tego co wiem reklama polega na tym że podaje się nazwę lokalu i jego LOKALIZACJĘ! tutaj takowej lokalizacji nie zauważyłem :]

Ty naprawde masz cos nie tak z bania;/ albo masz 10 lat i myslisz, ze jestes fajny:)

Na Towarowej, za myjnią.

No mnie już oszukali 2 razy w biedronce za Statoil. Raz zamiast policzyć mi za pomarańcze to policzyli za banany a cena była 2 razy taka. Teraz zawsze sprawdzam na miejscu paragon.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org