Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zastępcy ew. Prezia Kołakowskiego? |
I to Mnie cieszy. Gosieńko, nie bierz każdej wypowiedzi do Siebie, nie każda Ciebie dotyczy. Jesteś bardzo wrażliwa i dlatego zaraz wszystkim się przejmujesz. Miejmy nadzieję, że roztopy miną bez większych szkód. Pozdrowienia. ściemka wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zastępcy ew. Prezia Kołakowskiego? |
:)
|
|
Fakt: nie nasz cyrk i nie nasze małpy.
|
|
Kalvin dla polskich wiosek najlepszy czas to był koniec lat 70 kiedy Edward odchodził i okazało sie ze to co rolnicy zainwestowali w gospodarstwo,spłaciło sie samo za 2 swiniaki.To było takie 10 lat za które teraz wszyscy placimy ,dlatego nie mowcie mi ze 75 roku wies stała na szczycie rozwoju.Chyba ta wies pod zachodnia granica,bo na pewno nie u nas.Znam realia bo sie na wsi wychowałem. ---"' Co prawda ta mechanizacja z tamtych lat dokonywała się głownie dzięki pożyczkom państwowym, ale co tam:). Grunt, że rolnicy byli wtedy zadowoleni, a wieś polska w dostatki opływała. Rolnicy do dziś z nostalgią wspominają tamte czasy." '---twoje słowa wyjasniaja calkowicie problem ,dlaczego u nas jest tak jak jest,a w szwecji jest inaczej.Tam nikt nikomu nie zasponsorował gospodarstwa na koszt przyszłego pokolenia,dlatego maja na zasiłki
|
|
:)
|
|
Polak masz racje :D zgadzam sie :D
|
|
Stódniowka byla by lepsza żeby były pieniądze i dobre chęci. ...
|
|
Ja wygralem i koniec.
|
|
Dont worry be happy. Nie krytykuj, jak samnie potrafisz niczego stworzyć !!!!!!
|
|
zadna tajemnica mam dopiero 30 pare latek(tak blizej 40) takze pamietam to jak dzis ,a wam ,chyba lata sie poprzestawiwiały.Jako małolat pamietam jak ludziki przychodzili do nas telewizje ogładac ,a władymirec czerwony to marka w naszym regionie rozpowszechniona przez mojego dziadka i jego kolegów.Prosze o szczeguły jak ktos sie nie zgadza z moja poinia.Adres jest podany.
|
|
A co do tematu to telewizory zostały nagminnie wprowadzane do szkól po w prowadzeniu 2 programu.II weszła do emisji w 70 roku.
|
|
Tak ,masz racje ,zgadzam sie w całej rozciagłosci tematu
|
|
Bardzo dobre napewno sie nada :D hehe ściemka wszystkim
|
|
no moze i to bylo w tv aale tu chyba trzeba samemu tak ?
|
|
Jest tu kilku buraków na forum ściemka wszystkim
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |