Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak bardzo musi się bać Rudy i jego ferajna skoro piszą jak niżej? |
Informacje o otrzymaniu 40 tys. zł niekoniecznie znajdziesz na stronie UP. wiem,że od czerwca rusza wiele nowy programów. Do czerwca np. przyjmowane sa wnioski do takiego programu. Ja juz złozyłam dokumenty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak bardzo musi się bać Rudy i jego ferajna skoro piszą jak niżej? |
witam. zastanawiam sie po co wy ciagle dostarczacie dla swojego organizmu nikotyne. prfzeciez to prawie to samo co palic tradycyjne papieroski. ja palilem okolo 10 lat , wypalealem 1,5 -2 paczki diennie. teraz NIE PALE dzieki tabletkom CHAMPIX. Poczytajcie na temat tych tabletek moze i wy sie skusicie na to. one nie zawieraja nikotyny .
|
|
Pudzian wygra mistrzostwo MMA :P nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jest to mim marzeniem ! zapraszam za rok ze skrzynką ! rudy błazen z druhem
|
|
szukam żony jak szalony...gdzie takowa jest hehe
|
|
tak. ja wziąłem pakiet najdroższy, gdzie wg oferty IP zew. kosztowało 1,22zł. potem poszedłem, niech mi je robią za tą złotówkę. ale usłyszałem, że skorzystałem z promocji "przyprowadź znajomego", a promocje się nie łączą i muszę płacić 61zł. tylko, że to 1,22 nie jest u nich jako promocja, tylko widnieje w ofercie cenowej za najwyższy pakiet. a taka oferta jest wiążąca, co reguluje Prawo Handlowe. już oszczędziłem sobie zawiadomienia PIHu, bo poszli mi raz na rękę. ale uważać na nich trzeba.
|
|
Oddam swoją gratis.
|
|
Hej:) Bastia1 - właśnie dlatego nie jestem zainteresowana jak to określacie.. rozpłodem.. :) :) :) Może bym i o tym pomyslała, jesli byłabym pewna, że suczka również miałaby "papiery".. Dlatego nie udostepniam swojego psa, ponieważ większość piesków jest skundlonych. Nie chciałabym znaleźć się na miejscu potencjalnego nabywcy - zapłacic za shih-tzu a w efekcie mieć mieszańca..:( Wypowiedziałam się na tym forum jedynie w odpowiedzi na pytanie, jakie zadał kot11111 ... I zarazem odpowiadam na wszystki DURNE sugestie - nie mam hodowli "domowej" i nie czerpię z tego profitów ! Niech się każdy zastanowi nad durnymi wypowiedziami. Ludzie, nie każdy mysli kategorią pieniądza.
|
|
i tak pójdziecie do piekła ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
witam wszystkich co sadzicie o tej pizzerii w naszym miescie?
|
|
|
Jak czytam te posty to ze śmiechu nie moge:):).Ja mam całkiem odwrotnie:P..Jestem dziewczyną i żadnego faceta mieć nie chce..Chłopie korzystaj z życia no chyba że wiek Ci na to nie pozwala i zmusza do ożenku:)
|
|
Witam Was bardzo serdecznie, proszę o uzupełnienie ankiety ponieważ piszę Pracę licencjacką i bardzo potrzebna mi jest wasza opinia na temat nieruchomości łomżyńskich oraz pośredników tam pracujących. Proszę o rzetelne uzupełnienie ankiety. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
|
|
aparat to aparat, zaklada sie i idzie, poco ma byc drogi ortodonta i tak skaleczy twoch usmiech a jeszcze za to placic : P
|
|
bardzo dobry, stary kawalek:) pozdro....
|
|
Serdeczne dzięki za odpowiedzi :)
|
|
to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych to jakis debil z zespolem dzieci zdolnych
|
|
chce wejsc na czat wp bo zamula totalna ale wyswietla mi sie :"applet not found" . o co b?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |