sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rzeczpospolita: Polska – Białoruś – Ukraina?”....”

Brylant3000
nie gadaj ***** ze Pudzian jednostrzalowiec bo jak by do ciebie podszedl to bys plakal i blagal o litosc pedale

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rzeczpospolita: Polska – Białoruś – Ukraina?”....”

W galerii na dworcu Warszawa Wileńska, jest sklep zoologiczny, jak będziesz, przy okazji, możesz zajechać, grawerują na miejscu treść jaką chcesz i na blaszce jaką sobie wybierzesz, ładna blaszka w kształcie kości z usługą kosztuje 25 zł :)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Również polecam Relax Cafe, miałem okazję być tam ostatnio,lokal godny polecenia, mają tam również oprócz kawy pyszne koktajle owocowe.

dzienki

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Po e-papierosa nie sięga się tylko z zamiarem rzucenia palenia ja narazie nie rzucam. Nie truję się , nie wdycham substancji smolistych i tych wszystkich konserwantów tytoniu itp. Dostarczam tylko nikotyny a to to samo co bym przykleił sobie plaster. Ja lubię palić i to jest dla mnie alternatywa. Robię to co lubię i nie szkodzę sobie ani rodzinie w domu. Moim skromnym zdaniem jeśli sięga się po e-papierosa z zamiarem rzucenia palenia to powinno się kupić taki żeby nie przypominał zwykłego. Ja już nie myślę że ja palę i nikt nigdzie się nie pomylił czy w knajpie czy gdziekolwiek. Zawsze był komentarz "aaa to ten e-papieros taak ?" i nikomu nie musiałem pokazywać że tu jest przycisk itp.Ale to już kwestie osobiste każdy kupuje to co mu się podoba. Ważne żeby to było sprawne i potrzebowało jak najmniej zabiegów.

nie douczona baba nawet nie umie stylistycznie zbudowac zdania w uzasdnieniu orzeczen a umiejetnosci lekarskie to bez komentarza Białystok czesto podwaza jej wiadomosci na odwolaniach a jaki smiechy sobie z niej robia tam nieoficjalnie dno i wodorosty

?

Treść jest ukryta

i wogle nie radze wychodzic bo meteoryty spadaja i marsjanie atakują

tylko nie to hinski ;D biesz perzota najwyrzej sdozbeiraj

ok

Otóż pale od jakiś 17 latek, czas na zmiany. Z kolejną podwyżką oprócz zdrówka, wicher w portfelu :)

juz nie przesadzajcie, w lomzy nigdy nie bedzie takich zjawisk jak w innych miastach np elbląg

"................bieda, a my tego nie dostrzegamy
my wszystko w nosie mamy gwizdzemy na los.............."

to tez bylo dobre

Międzynarodowe autobusy Eurolines jeżdżą też przez Łomżę i dalej przez Poznań. Z tego co słyszałem da się dojechac za 50 PLN. Co do szczegółów sprawdź na eurolines.pl

I jak się podoba :P Trochę wody tam było :)

Rajzel

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org