Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy z rzekomą pedofilią w Kościele mają problem tylko lewacy ? |
Autor: nie_pajacuj_w_nowej_wersji (---.internetia.net.pl) Data: 15-05-10 16:09 nie korzystam z usług dilera więc propozycje kieruj do innych, dorwał sie do najtańszego w mieście internetu introlan i szuka zaczepki :) A co ty chcesz od Introlanu ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy z rzekomą pedofilią w Kościele mają problem tylko lewacy ? |
fin popieram cie nie spier..dalaja do siebie budasy jeszcze murzynów tylko trzeba albo tych ciapakow zajeb....
|
|
można , ale widzisz jaki jest tego skutek
|
|
Bułki z kruszonką, dżemem i parzaki z piekarni Zakrzewskich to były dopiero czasy:)
|
|
Co ma zamiast zębów? |
zdarzyło mi się popełnić kiedyś takie grafomaństwo: Wiersze pisane bez weny Tułam się po mieście - - ja i me problemy. Potykam się o wiersze pisane bez weny. Szukam dziury w całym, błąkam się w liryce. Na pomoście szarym krople rzeki liczę. Z prawej mam swą Łomżę, z lewej świat mam cały. Nigdzie dziś nie zdążę: szukam dziury (w całym). Młody "wierszokleta" światem nie znużony. Życia nowy etap: pobiec w obie strony. Ja jestem poetą! Dorosłym, dojrzałym! Szyld z napisem "meta" rzuciłem w banały! Mam dwadzieścia lat, u stóp cały świat. Z życiem za pan brat! Z tego jestem rad. Widownia wciąż klaszcze, nie schodzę ze sceny. W dłoniach gniotę wiersze pisane bez weny. Napisałem to jakieś 8 lat temu. Jak chcesz go gdzieś wykorzystać, najpierw napisz na mój mail gdzie. pozdrawiam. :] PiS to szambo!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam Dałam tel. do naprawy na gwarancji (kartę micro sd wyjęłam żeby nie zginęła) i teraz już mam tel. i jak włożyłam kartę to mi nie działa i żąda hasła, co mam zrobić? ja nie miałam żadnego hasła!! Proszę o pomoc. rudy błazen z druhem
|
|
z onetu zerznął ten tekst...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |