Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżing II - Cud znikających śmieci |
ja wiem, ja wiem szczebiotka to siostra jasia_śmietany!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżing II - Cud znikających śmieci |
nie korzystam z usług dilera więc propozycje kieruj do innych, dorwał sie do najtańszego w mieście internetu introlan i szuka zaczepki :)
|
|
POZYTYWNY ja CI powiem tak na dzien dzisiejszy pracuje sluzbie cywilnej i sama chce startowac do mudurowki i tez nie wiem, czy lepiej KWP Bstok, czy KSP Wwa. Pisz na GG: 9934588 to Ci powiem co i jak bylo z moim kolegą, bo tutaj za duzo pisania mnie czeka, a pozniej pewnie i niezly pojazd :)
|
|
Kasia Arbuz a arbuzy masz? I LOVE Lomza forever
|
|
relax cafe jest najlepszy tam gdzie kiedys bylo 7kier
|
|
a po co kotu pies?
|
|
bardzo smieszne jesli nie masz nic do powiedzenia to sie nie udzielaj!!
|
|
Miałem powód, żeby założyć o jej temat, gdyż chciałem sprawdzić czy ona tak arogancko się zachowuje tylko do tych, co mają skierowanie na badanie ze szkoly ponadgimnazjalnej czy dla wszystkich pacjentów. PrzedWiośnie - dziękuję za odpowiedź.
|
|
To od razu możesz pisać o Eskulapie i traktowaniu tam pacjentów . Ja też muszę co jakiś czas, jak i wiele moich koleżanek i kolegów przejść tam badania okresowe . To, w jaki sposób tam się odbywa, przypomina komunę w najgorszym wydaniu . Powinni tam nakręcić kolejną część ,, Alternatywy 4 '' . Nie wspomnę już o tym, że podczas pobierania krwi pielęgniarki nie zakładają rękawiczek i bez krępacji potrafią przy pacjencie jeść rosół ( byłam świadkiem) . A ,, sympatyczne '' odnoszenie się do ludzi jest na porządku dziennym ( nie tylko lekarze, ja bym powiedziała, że głównie personel pielęgniarski i obsługa rejestracji ) . Czujesz się tam człowieku jak jakiś śmieć, a nie obywatel, któremu choćby z racji płacenia składek należą się te badania i powinien być obsłużony przynajmniej kulturalnie .
|
|
najlepiej hulajnogę, zawsze jedną kosiarkę mniej w mieście ;)
|
|
na freelomza są jeszcze fotki właśnie przeglądałem.... Ładne dziury powstały. PS. Ma się ten talent do filmów:P heheh
|
|
"music 4 every 1 " kto kurw4 łan wymyśla takie nazwy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |