poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ukraina i Majdan

smacznego jasiek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ukraina i Majdan

Mylisz się asw, ma do powiedzenia - jako dobry specjalista, a ordynator liczy się z jego zdaniem. Sama tego doświadczyłam w momencie gdy już zapadła decyzja co do mojego przypadku ;)

jaśiu śmietana masz fszystkich w domu?

www.lomza.nieruchomosci.pl

niemam a czoo

iktornie nie rozumuje ciem

nie każda działka jest możliwa do przekształcenia ....

kici kici :)))

a małpka nie chce banana?

do łba se gliceryny nalej.

plose

ja tez za 1mc wypowiadam umowe bo nie warto i przechodze do VECTRA na 24mb zaplace 120zl mc ale bede wiedzial ze mam caly czas 24mb

Wielki dzięki, w trakcie sprawdzania! ;)

gupki ;p

sam jestes psyhiczny ;D

Ja również polecam KAUFLAND, ceny są nie wygórowane :) I fakt ja zamawiając rok temu na Dzień Matki kosz kwiatów, miałam dowóz gratis, a mieszkam już jakieś 5 km poza Łomżą, inne kwiaciarnie liczyły dodatkowo za to :)

oooo jak chcesz to umiesz pisać normalnie,to ty tylko udajesz debila?

Jeśli chcesz by KWP w Lublinie wysłało Twoje papiery do KSP to bedzie trwało to około miesiąca, a jak sam zawieziesz to od ręki. Z przeniesiem moga być później kłopoty, wszystko jest uzależnione od wielu czynników i wakatów, ale po 3 latach służby nie robią już problemów.

rwij debilu,nudzisz się? nie siem, tylko się idioto

xxxANGELxxx napisał(a):

> ale po 3 latach służby nie robią już problemów.

Zdziwiłabyś się...

sa jacys chetni motocyklisci na wypad w dniu jutrzejszym np. na mazurki

kici kici miał miał miał, balanga balanga do samego ranka

jak na gwarancji, to zwroc sie do tego kto ci go odstapil

Treść jest ukryta

to gdzie i kiedy mendo społeczna mam ci morde oklepac?powiedz

bedziesz mial satysfacje ze cos robisz

dobrze

hahaha szczebiotka dobreeee ;-DDDD

Treść jest ukryta

wie ktoś gdzie lub u kogo można przetłumaczyć papiery holenderskie?

żółte napoje w torebkach to klasa, szkoda e tego już nie ma, ktoś kto by znowu rozkręcił ten biznes zarobiłby majatek,,,

Drogie Panie,chcialabym poznac wasza opinie na temat metody przedluzania rzes1:1.A dokladniej chodzi mi o kurs i wasze opinie.narazie na pierwszym miejscu jak dla mnie jest firma Nouveau Lashes.kurs jest dosyc drogi do tego jedyna siedziba jaka znalazlam w Polsce jest w katowicach...jest jeszcze lash perfect,opinie sa rozne,ale chcilaabym sie dowiedzic moze ktos ma doczynienia z ta firma.jest sporo tansza,siedziba w w-wie wiec moze po co przeplacac??????

a nie przyszlo ci do glowy,ze w mojej klawiaturze nie ma polskich liter!!!!!!co za brak wyobrazni:P

Ale macie problemy!!!Jakas asia sasia zostala urazona zwolnieniem kogos bliskiego z tej stacji i sie bulwersuje.praca na stacji nie jest lekka,wiem bo pracowalam...
co do kierownika:
1.jesli ktos zostaje zwolniony to zawsze psy sa wieszane na kierwoniku.
2.kierownik jest po to zeby pilnowal pozadku i pracownikow w firmie.
3.kierownik odpowiada za wszystko i to on dostaje opieprz od szefa jesli cos jest nie tak.
a jesli chodzi o zwolnienia to trzeba porostu szanowac prace bo jest z nia w lomzy ciezko i niektorzy mysla ze jak dostana umowe probna to moze sie obijac,a taknie jest,kazdy pracuje na swoje stanowisko i staz pracy.
A ogolnie moim zdaniem stacja PRYMA ma mila i uprzejma obsluge.czesto tam zajezdzam i jestem zadowolona:)

Pamietam w podstawówce jak gosciu przywoził towar do sklepiku i zawsze się mu pomagało:) to potem się dostawało picie w folii w nagrodę:) albo na długiej przerwie latało się po ćwiartke chleba na długiej przerwie do piekarnii:) to były czasy.

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=92056

poczytaj :)

proszę powiedzieć kogo sądowi psycholdzy zle potraktowali i wystawili złą opinie i co można z tym zrobić?

Jaka władza taka organizacja. :)

Wszyscy wspominacie gumy, napoje w torebkach i inne pierdoły.
A o mieszkańcach naszego miasta zapomnieliście .
Kto z was pamięta: Babciu pomóc, Hitlera,Ziutę, Romka z taczką,Jerzyka, Szeryfa??????

To byli ludzie charakterystyczni dla Łomży

<> zakladam jakis temat bo po to jest forum. a jak ci sie cos nie podoba to nie wchodz tutaj lub sie wcale nie udzielaj

Kolejny pokrzywdzony przez system??
Zapewne byłeś niewinny itp a głupi psycholog się uwziął i był niesprawiedliwy.
Musisz wiedzieć jedno, że taki psycholog wie co robi i nie jest głupi człowiek w przeciwieństwie do ciebie. Sam twój post o takiej treści na takim forum już wiele o tobie mówi. Pytasz co można z tym zrobić... no na przykład napisać na forum na 4lomza. Tak na koniec, co to jest zła opinia?? W twoim przypadku zapewne prawdziwa ;)

poszukuje osoby która by nauczyła mnie grac solo na gitarce !wytłumaczyła o co chodzi czy jest to możliwe ? nie znając nut ?

EHE HE EHE HE

rudy błazen z druhem

nie ma takich sądowych psychologów... dziekuje dobranoc!!!

Wystarczy wyszukać w google... http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=wys_lis2010
Nie wiem czy z Łomży ktoś ma psa rozpłodowego, ale jak się przejedziesz na wystawę to na pewno znajdziesz odpowiedniego.

Wiem, wiem - darme moje pisanie - chcesz rozmnożyć swoją super rasową suczkę bez papierów (bo i po co Ci one?) i zarobić na kundelkach po 300 złotych. Zajedź do schroniska, popatrz choćby zza ogrodzenia na te "bezpapierowe rasowce" i zastanów się jeszcze raz czy chcesz rozmnożyć sukę. Twoje szczeniaki skończą tak samo, zaczekaj tylko kilka lat aż zmieni się moda. W najlepszym przypadku ktoś zamiast adoptować ze schroniska kupi od Ciebie skrzywionego genetycznie szczeniaka, zabierając szansę na dom psu, który czekał latami.
A potencjalnym kupcom życzę wytrwałości, czasu i masy pieniędzy na leczenie fantastycznego shih tzu-podobnego, niealergizującego psa. Zanim kupicie poczytajcie o rasie i zagrożeniach jakie niesie za sobą rozmnażanie psów bez uprawnień.

myslisz ze dostaniesz tak o sobie 40tys zlotych, zebys poszedl i rozpuścił w knajpie...musisz spelnić wiele warunków i miec wszystko udokumentowane, zresztą za 40 tysięcy to możesz najwyżej kiosk postawić albo budke z kebabem, łomża napewno sie ucieszy za tym drugim.....

Niektórzy są niereformowalni... Trackone ok pies jest dla mnie, masz rację. Z tym, że dla mnie drogi nabycia psa są wyłącznie dwie - darmowa adopcja (przygarnięcie) lub kupno, a skoro już płacę to wymagam, tak? Więc wymagam psa czystorasowego, zdrowego, którego za miesiąc nie będę musiała leczyć. I to powinien gwarantować mi rodowód, za który płacę ciężkie pieniądze, ale mam duże prawdopodobieństwo, że nie zmarnuję czasu i kolejnych pieniędzy na weterynarza.
Z wypowiedzi Adamusa wnioskuję, że masz "domową hodowlę" (haha!), domyślam się, że dobra kasa z tego wpada. Zajrzyj do jakiejkolwiek PRAWDZIWEJ (zarejestrowanej) hodowli, zapytaj hodowcę ile na tym zarabia. Wiesz co odpowie? A wiesz jaki jest cel hodowli? Podpowiadam, że nie łatwy zarobek.

szukam takiego czego co wpisywało sie na takiej stronie 3 imiona osob płci przeciwnej no i to sie wysyłało do osoby ktora ten link ci przysłała..
trzeba było sobie załozyc na tym konto taka zabwa.. była na to faza z rok temu ;p
pomożciee!!

http://www.youtube.com/watch?v=hb5QaCfm7bg nauczysz sie tak grać to postawie ci skrzynke piwa

Oj wy Łomżyniacy od siedmiu boleści, na fotce z bryczką jest skrzyżowanie ul. Nowogrodzkiej ze Stacha Konwy, a ten drewniany budynek w tle to dom, w którym niegdyś zamieszkiwali cyganie, a po drugiej stronie ulicy znajduje się park na Wojska Polskiego :) Ot i cała tajemnica fotki.

Łomża to niewielkie miasto najwidoczniej wielu opinii nie usłyszysz :) Najwidoczniej w Łomży jest chyba dwóch e-palaczy trackone i Arczi011 ( chociaż sam znam przynajmniej dziesięciu). Być może większość zrażona tanimi e-papieroskami z allegro (mały wkład licha bateria) nie chce się wypowiadać. Ja osobiście sobie chwalę: żona nie wygania na balkon,ciuchy nie śmierdzą zero trampka rano,zero kaszlu kondycja powoli się polepsza. Koszty: (paliłem 20-30 papierosów zwykłych) teraz zużywam około 40ml liqidu koszt 100zł(palę liquid "janty" jest bardzo dobry ale i kosztuje :) są tańsze ale nie wiem jak w smaku. Ulubiony smak z liquidów "janty" : capuccino,camel,wiśnia no i mięta.

a ja już mam New PB = 17:44.51
zaskakująco dobrze idzie w tym roku :-D
Teraz trzeba szykować formę na 30. maja na 10km, już mało czasu.

Trochę skiepścili się to prawda.
A już takie socjalistyczne podejście, oporowe i bez przyszłości jak fakt konieczności wypowiedzenia umowy i zawarcia nowej by dostać zewn. IP za 1zł to kpina i strzał operatora we własną stopę (zachęcanie do zmiany na konkurencyjnego dostawcę).
Jakiś czas temu (rok, czy ze 2 lata temu już może) jak wykupywałem IP za 61 zł były obietnice przyznania w niedalekiej przyszłości za free zewn. adresów dla wszystkich abonentów.
Z tego co czytam były to bajki dla potłuczonych.

a co, guzik ci się odpruł? ;]

A co powiecie o adopcjach ze schronisk? ludzie biorą takie pieski i nie wnikają w ich pochodzenie. Potem latami żyją ze swoimi czworonożnymi przyjaciółmi bez rodowodów, drzew genealogicznych itp. Więc co za różnica czy ktoś kupi takie shith-zu z rodowodem czy bez. Zwykły człowiek najczęściej nie rozróżni psa z rodowodem od tego bez-chyba że przez tatuaż. Moja znajoma ma yorka z rodowodem, jeździ z nim po wystawach,zdobywa medale a pies jest zwykłym śmierdzielem na co dzień, leje gdzie popadnie w mieszkaniu i szczeka na wszystko co się rusza. Natomiast druga ma yorka bez rodowodu, grzecznego zawsze wyczesanego, zdrowego, czystego i sympatycznego psa. Natomiast u drugich znajomych czysty, rasowy, rodowodowy, wystawowy golden, który powinien być przyjacielskim psem rodzinnym rzucił się na ich dwuletnią córeczkę i dotkliwie pogryzł. I co powiecie? Jak tu w takim razie gwarancja? Każdy chce mieć zdrowego psa, ale ta cała poplanina o eliminacji psów rasowych bez rodowodów to głupota i jakaś wredota fanów "czystych ras". Kto chce niech kupuje z rodowodem kto chce niech bierze bez.

Widzę, że niektórzy mylą woj. podlaskie od Podlasia.
Łomża zawsze leżała na Mazowszu i będzie leżeć.

Trzeba pamiętać, że oprócz pochodzenia ważne jest wychowanie. Nie chce mi się wierzyć, że ten wystawiany york zdobywa medale, bo musiałby przed sędziami pokazać dobry charakter, a skoro w domu nie zachowuje się odpowiednio, to na ringu pewnie też nie. Z goldenami i labradorami jest teraz taka sytuacja, że są przerasowione i często zaczynają przejawiać agresję. Z tego względu powoli odchodzi się od wykorzystywania ich np. w dogoterapii.
Inna sprawa jest taka, że nie wszyscy zarejestrowani hodowcy są w porządku i tu jest kolejna przeszkoda dla nabywcy psa - znaleźć nie tyle hodowlę, ale hodowlę renomowaną, z dobrymi opiniami. A każdy przekręt hodowcy zgłaszać do ZKwP.
W tej całej paplaninie fanów czystych ras nie chodzi o całkowitą eliminację kundli, tego chyba nigdy nie da się zrobić, ale o znaczne ograniczenie ich populacji, aż dojdziemy do tego etapu, kiedy pies będzie przywilejem, a nie dobrem ogólnodostępnym.
"Kto chce niech kupuje z rodowodem kto chce niech bierze bez." To właśnie jest dobre zdanie, tylko bez rodowodu bierze się psa ze schroniska, fundacji czy ulicy, a nie od handlarza, który w najlepszym wypadku skasuje 300 złotych, a ceny bezrodowodowych psów sięgają kilku tysięcy. Biorąc psa ze schroniska ratujesz mu życie, ale też piszesz się na potencjalne problemy, to jest prawda i nie można o tym zapomnieć. Jednak świadomość uratowanego psiego życia, zdobycie przyjaciela, a zarazem nienapchanie kieszeni jakiegoś "biznasmena" jest naprawdę budująca.

O ortografii i interpunkcji mogłabym Ci, Trackone, wiele nowego powiedzieć, kilka razy Cię zagiąć, wierz mi, ale nie będzie to rozmowa na temat.

to nie żaden skill to prosty sweeping w wykonaniu mika angelo którego nie cierpię bo ma wiejski styl. Moim zdaniem jeden z najlepszych gitarzystów w eurpie to Janni Liimatainen niegdyś należący do zespołu Sonata Arctica

mam pytanie czy firma scootera Kymco to dobry wybor ? chce kupic cos takiego nie wiem czy warto czy lepiej peugota ale jest wieksza cena

To dziś aż tak mocno padało? :O

Makumba
Marmoladziany chlopcze
do tego trzeba miec , wiesz co?
Daj z siebie cos a nie sie rozplakales i pytasz gdzie szukac??
Musi cie niezle w oczy szczypac, jezeli nie znajdziesz to musisz
dalej KRECIC SMIGLEM i z tym jakos zyc.
ale pozdrawiam.

rudy błazen z druhem

witam serdecznie

wie ktoś ile możne się czeka na TS i TW w woj wielkopolskim KWP Poznań?
mam wstępną rozmowę 1 czerwca i ciekawy jestem ile będę musiał czekać na sprawosciowke i test wiedzy?

pozdrawiam

Pizza dobra i bardzo duuża.
Minusem jest to, że trzeba zajebiście długo na nią czekać...
Lokal OK.

juz:)

Treść jest ukryta

Tak, to wielka strata. Dla rocka, dla fanów, dla całego muzycznego świata. Dawno nic mnie tak nie zasmuciło, jak ta właśnie wiadomość.
Catch the Rainbow Ronnie! :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org