Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-"Bez adresu, bez podpisu... Dowód osobisty niczego nie dowiedzie" |
jest pod Presto na Polowej,ale ceny niezgorsze i czasem dłuuuuugo trzeba czekać na jakieś zamówienie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-"Bez adresu, bez podpisu... Dowód osobisty niczego nie dowiedzie" |
polecam to jest obiektywna prawda o której policja wie ale milczy z pwodów ogólnie wszystkim nam znanych. http://www.youtube.com/user/jargibin#p/u/1/3kYj8hoAJ0Q --------------------------------------------------------
|
|
Re: Tuskolandia-"Bez adresu, bez podpisu... Dowód osobisty niczego nie dowiedzie" |
Jade w piątek około 12 do Olsztyna mam wolne miejsca, kontakt 508323120 :)
|
|
Wiecie może czy łomżyńskie kwiaciarnie zapewniają wysyłki kwiatów, po nienajwyższej cenie? W necie znalazłam niezbyt dokładne info, poza tym może macie coś godnego polecenia? Wielkie dzięki z góry.
|
|
Zatruwają nas - chemtrials. --------------------------------------------------------
|
|
Jak nazywa sie osobaFachowiec),ktora zajelaby sie przeksztalceniem mojej dzialki a dokladniej laki na dzialke budowlana???Ja juz nie mam do tego sily!!!!!chodzi mi o to zeby na 100% dowiedziec sie czy jest szansa na przeksztalcenie jej....bo Pani ktora siedzi za biorkiem nawet nie przeanalizowala mojej sprawy,tylko odeslala z kwitkiem-NORMA!!!!dzieki za odpowiedzi....
|
|
kwiacarnia w kauflandzie realizuje wysyłki
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam Bardzo proszę o pomoc kogoś kto na 100% wie jak to jest a mianowicie : Jestem już po całej rekrutacji ale podejrzewam że Lublin znów nie dostanie wakatów i szkoda mi czasu i multiselectu- chcę więc przenieść papiery do KSP Jak wygląda ta procedura? Czy muszę być w Warszawie zameldowany aby to wykonać ? Na stałe/czasowy pobyt? Czy po dostaniu się i przejściu szkółki- po jakim czasie mogę przenieść się do swego województwa t.j. KWP Lublin lub komend jej podległych ? Bardzo proszę o szybkie info - trzeba działać ;)
|
|
|
simano wszyskim. dziala wam you tube
|
|
bogu dzieki, u mnie dziala zawsze na medal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |