Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeleń na miare naszych możliwości!!! |
Tylko ze oni nie chodz do pracy a zyja z twoich piniedzy ale jk Ci odpowiada to oddawaj im polowy wyplaty moze w admirałku Ci pomnożą :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeleń na miare naszych możliwości!!! |
"Tylko ze oni nie chodz do pracy a zyja z twoich piniedzy ale jk Ci odpowiada to oddawaj im polowy wyplaty moze w admirałku Ci pomnożą :) " Patrz baranie swego stołka ,a nie obcego.Jak ja nie trawie takich ludzi.Toż to najgorsze XXXXXX zazdrościć komuś za to ,że jest się życiowym tępakiem. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Heh czego mam mu zazdrościć?Tego ,że koleś stworzył jakiś filmik i oparł swoje poglądy o ... no właśnie o co??O to ,że na parkingu stoi kilka aut?Ja tam nie widze nic złego na tych zdjęciach.Koleś na prawde ma nie pokolei w głowie.Skończy w kaftanie w psychiatryku bo wszędzie będzie widział czeczena.Ludzie ogarnijcie się.Temat był wałkowany już w XXX razy. Straszcie dalej staruszków jacy to czeczeni źli.Tylko gdy czeczeni opuszczą Łomżę to wy i tak nie będziecie mieć pracy.Bo ,żeby znaleźć pracę trzeba być w miarę rozgarniętym. Nie kolego.Zazdrość to bardzo kurewska wada i na pewno nie objawia się wytykaniem zarobionych pieniędzy. Jakie są przedstawione fakty na tym filmiku?Koleś zrozum ,że kilka aut to nie fakt tego ,że oni są źli i agresywni.Jak na razie to wy robicie nagonke na nich siejąc strach wśród starszych ludzi.To już jest wielka przesada. Tak omotał Rydzyk przeciwko żydom ,tak samo wy wykorzystujecie przeciwko Czeczenom. Ten podatek który płacisz "czeczenom" to jakaś setna ,czy tyśięczna 1 gr. Lepiej zaznacz w rozliczeniu podatkowym 1 % dla jakiejś instytucji pomagającej dzieciom. Aha nie zapomnij codziennie kliknąć w www.pajacyk.pl tym na pewno pomożesz dzieciom. Nie róbcie z siebie idiotów i nie wierzcie we wszystko co wam inni wmawiają. rudy błazen z druhem
|
|
jargib - policz i napisz ilu jest Czeczenów w Łomży. W filmiku jest może z 10 aut, a Czeczenów ???? Czeczeni mogą być bogaci ( z filmiku wychodzi, ze tylko 1 z nich), mogą też być biedni tak samo jak My. Musieli mieć jakieś pieniądze jak było ich stać na wyjazd. Kiedyś miałem znajomego Czeczena , który do Polski przybył zaraz po zniszczeniu Groznego, gdzie zniszczono mu sklep i klub sportowy. Był człowiekiem majętnym, aby dostać się do Polski musiał sporo pieniędzy wyłożyć na łapówki - jednak jego celem nie była Polska a zachód. Wtedy jeszcze nie mieliśmy otwartych granic, ale udało mu się i mieszka teraz w Austrii. Rosjanie zgwałcili i zamordowali mu żonę na jego oczach, sam trafił do więzienia. Oczywiście rodzina go wykupiła. Przyjechał do Polski, z dwiema małymi dziewczynkami i zaopiekował się 17 letnim chłopakiem, który w wojnie stracił całą rodzinę. Teraz pytanie czego ja mam mu zazdrościć??? Po wojnie Rosjanie wypłacali odszkodowania za zniszczone mienie, można było wrócić, wziąć nawet przyzwoite pieniądze - jednak niewielu zdecydowało sie na ten krok, bo po wzięciu kasy, można było zginąć za bratanie się z wrogiem. Dajcie spokój Czeczenom, zajmijcie sie sobą. qrwa ale się rozpisałem :-)
|
|
Brzeczyszczykiewicz, własnie chyba pod tym numerem :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dzis około godziny 19:40 na poczcie na ul. Księcia Janusza znalazłam w bankomacie kartę. Jeżeli uważasz, że jest Twoja to proszę o kontakt pod numerem tel. 508295691. Mam nadzieję, że roztrzepany Właściciel się znajdzie bo karta czeka na Niego z ustęsknieniem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kryptoreklama na bank, a piwo tanie bo ludzie za grosze tam pracują
|
|
CZECZENI to pikuś ile jest rodzin polskich które chodzą do opiki zeby im dali. Mieszkam w podłomzyńskiej miejscowosci i widze jak gospodarz który ma 20h siedzi pod sklepem i sączy ŁOMŻĘ bo oddał ziemie w dzierżawe ,doplataty bierze i sobie siedzi a żonka do opieki lata z torbami bo dzieci nie maja co jesc i nie ma ich w co ubrac. A potem wszystko nowe a stare do śmieci bo prac sie nie oplaci. I tacy żyją i sie z nas śmieją że on jeszcze leżal jak ty do roboty jechales a jak wracasz to on piwko pije.
|
|
Jak się nie znajdzie właściciel to zanieś, do banku z którego karta jest wydana. Fajnie, że są jeszcze uczciwe osoby.
|
|
karta juz dawno zablokowana wlasciciel po jej zgubieniu zablokowal
|
|
pracuj na czarno
|
|
moze zazyczyłeś sobie kwiatki z poczty kwiatowej wtedy cena rośnie. zresztą czasy sie zmieniają :) lomzanin
|
|
kiedys odeszlam od bankomantu zabralam swoja karte, a nie wzielam kasy, i jednak znalazla sie uczciwa osoba, ktora mnie dogonila i oddala mi pieniadze, moze karta to nie to samo co pieniadze, ale mam szanse sie zrewanzowac, wiec czemu nie :) to o czym szanelka myslalas ze nie wzielas kasy, pewnie zakochana byłaś :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |