Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szachy w łomżyńskiej PO - II część. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szachy w łomżyńskiej PO - II część. |
tu nikt nie zazdrosci widze że kolega chciał pokazać prawde, najbardziej obiektywnie ! Szacunek za obiektywne spojzenie na sprawe ! lomzanin
|
|
ja pie*ole ale Wy macie problemy, tyle razy przechodze obok tego ich hotelu(wieczorem) , kilku mieszka u mnie na osiedlu i jakos nigdy mnie nie zaczeplili, a czemu? bo ja do nich nic nie mam to i oni do mnie nic nie maja :] a jak niektórzy "łomżyniacy" wylatuja na nich to niech się potem nie dziwia ze maja z nimi nieprzyjemnosci. W 100% zgadzam sie z h0j'em. Mały czeczen wlazl na plot... i co ? a wy nigdy nie wchodziliscie na plot za malolata? nigdy nie lataliscie po drzewach ? niektorzy pewnie jeszcze lepiej odpierdalali. "Dzieci bawia sie na placu zabaw".... to ***** chyba dobrze co? a po co ich pilnowac? widzac je maja kolo 8-10lat w tym wieku nawet polskie dzieci zaczynaja same wychodzic na dwor "organizuja im zajecia z surviValu (naucz sie ang :] ) taaa... jasne nie maja co robic tylko szkolic małych mordercow/zabijakow itp:) o samochodach i telewizorach pisac nie bede bo nie ma sensu:) albo ok :) dostaja kase przez rok wiec jak chca to niech sobie kupuja co chca... zazdroscisz im :D? a z tego co wiem to duza czesc z nich normalnie pracuje np: w zambrowie ;) "policja boi sie zapytac ... " za duzo bajek w dziecinstwie naogladales sie ziomus ;) ,, Pala papierosy, łuszczą pestki, plują wokół. Piwko piją zawsze w ustronnym miejscu, czasem w samochodzie, nigdy na widoku" a Łomżyniacy nie? ***** ile razy widzialem chamow ubranych na "sportowo" robiacych dokładnie to samo co Ci zliiii czeczeni a do tego jeszcze patrzacych sie spod lysej banki i pytajacych sie milo "jakis problem *****?" tu akurat czeczeni nie sa tak serdeczni i nie interesuja sie naszymi problemami :(. Pozdro ;) a i powiedz rodzicom aby Ci bajki z TV zabrali ;)
|
|
w hufcu nie ma ale jest tam obok seminarium na polowej w tym budynku co szkoła tańca i jakiś sportowy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
odnawiam temat.
|
|
Widać, że uczciwa z Ciebie dziewcyzna. Druga to bz wzrzucila i nic nie powiedziala... ;] malo takich ludzi teraz ;] lomzanin
|
|
bawimy siem w dom ? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Ja mam z Introlan i chwalę sobie:)
|
|
Treść jest ukryta
|