Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-Czy to współczesne formy nowoczesnego niewolnictwa? |
Mandatyn -musisz wziąc tylko pod uwagę fakt, że tam też może byc różnie z otrzymaniem odpowiedzi ;) Ale warto spróbować :D Powodzenia!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-Czy to współczesne formy nowoczesnego niewolnictwa? |
Witam. Szukam sali na przyjęcie komunijne dla 20-30 osób w Kolnie lub okolicach. Obsługę i catering już mam umówiony. Może ktoś ma namiary na taką salę. Z góry dziękuję za pomoc:).
|
|
Marihuana powoduje raka jąder, obniża jakość spermy, spowalnia umysł, psychoza, podrażnia analizator wzrokowy, pogłębia depresję i skłonność do samobójstwa, oraz wzmaga schizofrenię (lub ułatwia jej wystąpienie).częstotliwość występowania schizofrenii u osób zażywających marihuanę wynosi aż 6 proc. senność, euforia, uczucie zadowolenia powiązane z zaburzeniami pamięci i niezdolnością do wykonywania niektórych złożonych zadań.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to trzeba było tv dać głośniej Taaa, żeby mi znowu sąsiad w sufit kijem walił... <maciekzklanu>
|
|
no wlasnie i mi chodzi jedynie o to, zeby komus było miło, tak jak było Tobie gdy okazało się ze zguba się znalazła :) niby to nic, a jednak...
|
|
bless też nic do tematu nie dodałeś
|
|
jedz do jakiegoś serwisu, co naprawia radia i on wymontuje radio, podłączy do komputera i zrobi. ja tak miałem i kosztowało mnie to 20 PLN. Powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |