Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donald czy jak ci tam |
A może i zrzutkę na paliwo zrobili ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donald czy jak ci tam |
Pieniądze prosze wpłacać na moje konto po szczegóły prosze o e-mail T.
|
|
Ja mam podobny problem mam działkę ze starym domem, działka jest ogrodzona i chodź tam nikt nie mieszka to trawniki przycinam, sprzątam, kwiatki rosną... i sąsiedzi mi wrzucają śmieci, co zrobić żeby ich nauczyć rozumu - wybić im okna, tak jak mi powybijali może ktoś poradzi
|
|
Modernizacja stadionu jest potrzebna.Jednak ja sądzę,że ważniejszym tematem jest awans ŁkS-u do III ligi. Kto z was pamięta mecze ŁKS w III lidze.To były emocje sportowe i nie tylko.Mecze z Jagą itd.Były mecze gdzie było ok. 3 tyś widzów np. w 1997 z Olimpią Warszawa.Średnio na mecz III ligi przychodziło ok. tysiąca widzów. Pamiętam te czasy bo na mecze chodziłem.ŁKS grał w III lidze i mówiliśmy,że słabo,że mógłby awansować do II. Wtedy III liga była inna łatwiejsza,więcej drużyn w niej grało i więcej było grup III Ligi (wtedy było ich 8,dziś mazmy 4),w drugiej lidze były dwie grupy,a dziś mamy jedną. Dziś gra w III lidze to jakiś sukces dla takiego klubu jak ŁKS. Dziś w III lidze gra Jagiellonia Białystok,Gwardia Warszawa,Polonia Elbląg,Zawisza Bydgoszcz,Polonia Bydgoszcz,Warta Poznań,Zagłębie Sosnowiec,Odra Opole,Miedz Legnica,Polonia Bytom,Cracowia Kraków,Hutnik Kraków,Korona Kielce,Stal Rzeszów,Siarka Tarnobrzeg,Unia Tarnów,Motor Lublin itd.Bywa,że nawet w IV lidze dziś grają znane firmy piłkarskie np.Radomiak Radom,Lechia Gdańsk itd..Część z tych drużyn niedawno jeszcze to znaczy kilka lat temu grała w I,II lidze.Niektóre z nich niedawno grały jeszcze w pucharze UEFA np. Miedz Legnica,Hutnik Kraków.Granie w III lidze z tymi drużynami to nie wstyt.Dziś III liga w porównaniu z tym co było jeszcz kilka lat temo to duża różnica na lepsze .Dziś w tych drużynach III ligowych grają zawodnicy,którzy grali w I lidze,w pucharze UEFA i w Lidze Mistrzów i tam błyszczeli np.Citko,Miążkiewicz i wielu wielu innych. W Białymstoku na Jagę (podaje to prasa) w III lidze dziś przychodzi ok.3 tyś widzów.Jak awansowała w 2001 do II ligi to przyszło na mecz ok.12 tyś.Na Warmię Grajewo w III lidze przyszło na inauguracyjny mecz III ligi ok.3 tyś widzów. Czy ŁKS Łomża gorszy od Warmii Grajewo? Nie .ŁKS niech szybko wraca do III ligi.Ja na to czekam,kibice i mieszkańcy miasta. tolek
|
|
Witam Pana ! O "trzeciej możliwości" nie dowiedziałem się zbyt wiele. Mówi się, że coś się kroi i jak tylko będę znała konkrety to dam znać. Nie robię tego teraz, ponieważ mam nikłą wiedzę w tej materii, a nie chcę aby informacja w tak newralgicznej sprawie była po prostu żałosna. Więc do przeczytania - jak tylko będę znał konkrety to może Pan a także inni Forumowicze na mnie liczyć. Pozdrawiam - Paweł Augustyniak.
|
|
Fakt awans jest ważny, ale w tym sezonie także bardzo realny. Jednak nawet jeżeli ŁKS będzie grał w III lidze to co z tego, nawet jeżeli będzie przychodziło po 3000 osób to i tak połowa będzie chodziła na mecze tylko po to żeby zrobić rozróbę i nie będą on wchodzić po kupieniu biletu tylko przeskoczą bramkę od strony rzeki i już są na trybunach. Dlatego myślę, że potrzebny jest przynajmniej minimalny remont stadionu, ot choćby po to ażeby nikt nie mógł tak sobie przeskoczyć bramki, bo wtedy pieniędzy nie będzie ani dal piłkarzy ani dla klubu.
|
|
Gdzieś na Biebrzy??
|
|
Stadion to również lekkoatletyka. Są czwartki lekkoatletyczne, inne zawody. Stadion powinien być wyremontowany, nie koniecznie dla piłkarzy. Gdybyśmy mieli dobry stadion może od czasu do czasu przyjechałaby jakaś drużyna na pokazowy lub sparingowy mecz? Ponoć kiedyś grały na stadionie Orły Górskiego, był nawet jakiś mecz miedzynarodowy juniorów.
|
|
A nie lepiej jakiś kościół wybudować za te pieniądze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |