sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Odmawia przyjęcia odznaczenia z rąk Komorowskiego

Witam:)
czekam 10 min. na przystanku, jest napisane, ze przyjedzie autobus niskopodlogowy, patrze a tu taki stary rzęch. czy w ogóle taka sytuacja moze sie zdarzyc? i to nie bylo pierwszy raz... a jezdze na wozku inwalidzkim, a mialem do pokonania cale miasto tj. z Niemcewicza na Rzadowa, na szczescie byl ze mna kolega, ktory mi pomogl i odtransportował mnie do domu, zajelo nam to 40 min.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Odmawia przyjęcia odznaczenia z rąk Komorowskiego

wiedze ze rolnicy sie wypowiedzieli , czekam na wypowiedzi z miasta.

p.s. ciezka praca na roli to była kiedyś teraz to raczej light....

polecam dr Jagodzińskiego, niestety nie przyjmuje w Łomży, we wtorki w Ostrołęce w przychodni lub w środy w Wysokiem Mazowieckiem. ludzki lekarz, cierpliwy, wytłumacz i nie straszy tak jak Załęski operacjami.dzięki niemu jednej zbędnej operacji uniknęłam.

...bardziej interesuje mnie jak najlepiej obejsc przepisy w swietle prawa tak manewrujac zeby osignac najwicej korzysci...*Benia* dzieki za konkretny adres popytam tam

w OHP

już niżej niż swój sie nie zniżysz, to sie nie martw

Novack naprawdę??? COMA w Łomży??? Miała być??? Chciała zagrać??? PIĘKNE... Aż trudno uwierzyć, że organizatorzy nie przyjęli tej oferty... Cóż jakie miasto, takie uczelnie, jakie uczelnie tacy studenci, a skoro Tu każdy drech myśli że jest ostry i że na imię ma pezet, to wniosek nasuwa się sam: Blue Caffe wystąpi dla kadry profesorskiej, więc juwenalia będą takie jakie będą... Zastanawiam się tylko czy równanie student=drech jest obarczone logicznym błędem, skoro juwenalia to impreza studencka???
Powodzenia NOVACK na występie i oby dopisała pogoda, atmosfera i życzliwa, rasowa publika!

patrz na swojego żeby Ci na wietrze nie odleciał

hamstfo w panstfie

Czy ktoś coś zrobił żeby je zabezpieczyć? Czy zostały tam i czekają na śmieciarkę? W jakim są wieku?

Poruszyło mnie to:(

Żebym tylko miał namiar na tych zwyrodnialców... Sam bym im jaja ze skóry obdarł i jeszcze wpier**ol porządny wbrew postanowieniom prawa

Zgadzam się z Tobą w 100%! Jeżeli jest zgłoszenie, że grupa ludzi się awanturuje itp. to policji nie widać.. Śmieszne jest to, że policja boi się przyjeżdżać na takie "akcje", najchętniej to by tylko spisywali młodzież, która nie robi nikomu nic złego, tylko np. siedzi sobie wieczorem na placu zabaw, lub gdzieś na ławce na osiedlu.
A co do tego 20-letniego chłopaka, to grozi mu do 3 lat pozbawienia wolności.. O wiele, wiele za dużo jak za taki incydent..

Jak można zedrzeć skórę z żywego psa?! To nie są ludzie.. Jak w ogóle można postępować tak z żywą istotą? Nie ważne czy to pies, kot, koń, krowa czy człowiek.. Tak się nie robi! Z żadnym żywym stworzeniem. Za to powinni dawać dożywocie. ;/

Takos

zalezy od domu ale podejrzewam ze blizej tych 50 tys niz 20 tys.

Ja polecam braci Kania - rewelacyjna ekipa, zero stresu na budowie jak oni robia.
Z czystym sumieniem polecam. Popytaj ludzi co juz pobudowali domy, podejrzewam ze niejeden ci potwierdzi.

Ja mam na sprzedanie tanio kierownice ;-)
Wiec jak cos to mozemy dobic targu

Same leki nie zadziałają dobrze jeżeli nie będzie ćwiczeń... Popieram innych rowerek, spacery i bieganie to jest to co pomaga schudnąć i po tym nie ma się mdłości ani żadnych osłabień

@100mph: nie pieprz głupot. Jestem Polakiem i chcę się dobrze czuć we własnym kraju.

Dokładnie, dziś wozi marychę a jutro weźmie się za coś mocniejszego.

Ryszard Staśkiewicz - postawił mój dom łącznie z przykryciem dachu.
Myślę że to jeden z nielicznych prawdziwych majstrów którym nie trzeba mówić co mają robić. Ale niestety na tego człowieka trzeba czekać praktycznie rok.
Nie sądzę żeby do przyszłej wiosny albo lata miał wolny termin. Ale zawsze warto spróbować. Jak będziesz potrzebować namiar to pisz na priv
edo75@wp.pl

p.s. tak nie do końca z tematem: Jasiu śmietana to jedynie może postawić ale klocka

<CENTER><h3><a href="http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=141897&t=141864">KLIKNIJ TUTAJ </a></h3></CENTER>

I co z tego gdyby zaczął brać amfetaminę,kokainę itd? Nic wam do tego. Żyjemy w wolnym kraju i karanie za palenie jointa czy branie koksu jest łamaniem podstawowych praw człowieka.Jeden może odurzać się papierosem
(o wiele groźniejsze niż marihuana),alkoholem czy kawą lub herbatą ale za palenie jointów można iść siedzieć i mieć przesrane przez całe życie.

PS:Tych którzy o MJ wiedzą tyle co w TVN mówią proszę o nie wypowiadanie się bo siejecie zamęt jak September2008

a gdzie ta stacja się mieści ziomex?

jak za duzo tych kociastych mord, te je utopic

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ale tylko tacy jak ty sie podniecaja

Zamiast czatować całymi dniami z aparatem na czeczenów weź się do roboty i też będziesz miał tyle kasy co oni ośle.

ja mam arsenalu orginalną nike na sprzedanie ;D była używana jest jeszcze z sponsorem o2. zapłaciłem za nią 44.99 funtów.

Heh niech jeszcze zrobi filmik z nagłowkami zachodnich gazet na temat polaków za granicą.Zresztą daleko nie trzeba szukać.
Ładnie siejecie propagande.Cebulaki.

T. & T. opening ('88)

http://www.youtube.com/watch?v=YFCWHwDEfQ0&feature=related

Zawalisty serial z Mr. T w roli głównej. Oj, naoglądało się tego za małolata. Leciał bodajże w Polonii 1.

Takos

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org