sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak to jest P. Jarota ?

Bogu¶

Ta dyskusja , jako żywo, przypomina mi napełnianie dziurawej beczki. Nie wyobrażam sobie, jak na dłuższ± metę może funkcjonować miejska witryna oficjalna bez dostosowania do tego struktury organizacyjnej UM. Jeżeli jeste¶ społecznym webmasterem, to znaczy, że kto¶ z Twoich przełożonych w tej sprawie jest mocno zacofany. Jeżeli natomiast robisz to za pieni±dze, to odbywa się to z naruszeniem prawa, gdyż - jako radny- możesz się tego podj±ć jedynie w wyniku przetargu publicznego lub przynajmniej po oficjalnym powiadomieniu Komisji Rewizyjnej RM - jeżeli mozna Cię uznać za fachowca o niezast±pionych kwalifikacjach.

Pozdrówka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak to jest P. Jarota ?

Będę wdzięczny za wszelkie opinie i rady.
Pomóżcie, proszę, w tym trudnym wyborze.

P.S.
Tylko nie skończ tak, jak browar w Drozdowie. A piwo było niezłe- biesiadne, marcowe, wi¶niowe... Pamiętacie?

Witam
Parę dni mnie tu nie było i patrzę, że w bardzo krótkim czasie powstało parę fajnych pomysłów.

Chciałbym je w tym momencie podsumować.

Pizza Hut - Odpada. Nie chodzi o to aby nabijać kabzę zagranicy ,tylko zapewnić większe możliwo¶ci miastu. Poza tym Pizza Hut nie jest tak± rewelacj±. W Łomży jest parę dobrych Pizzerni :) .Tak samo jak MC'Donalds. Jest parę barów, do których z większ± przyjemno¶ci± chodzę na Hamburgera i fryty :) .

Browar. Dobry pomysł , ale na tak± inwestycję potrzebne s± potężne nakłady finansowe. Moim zdaniem jest to trochę za mocny pomysł i nie na te czasy. A wracaj±c do Drozdowa , dlaczego padł? - Bo nikt nie chciał tego pić! .

Finanse z UE. Wiem, że jest co¶ takiego. Zajęło mi jednak trochę czasu, zdobycie jakiej kolwiek informacji na temat, gdzie można zdobyć jak±kolwiek dotację. Fakt ,że jest brak, informacji o dotacjach z zewn±trz to fakt. Trzeba nad tym popracować .

KFC . Bardzo dobry pomysł. I już od dawna my¶lałem nad tym. Jednak powrót do punktu Pizza Hut. Poza tym duże nakłady finansowe :( . Ale kto wie .

Fakt jest taki . Mamy media radio, Tv, gazety.

Ilu z łomzyniaków na bież±co jest z nimi. Ja nie mam dostępu do tv kablowej, radia prawie nie słucham, od k±d stało się to radio plus, a gazety przegl±dam tylko wtedy gdy s± ogłoszenia.

Wnioski : .
Więcej inforacji dla podmiotów gospodarczych, jakie¶ bezpłatne pakiety ogłoszeń, Prochę więcej programu w tv.

O nas samych, o łomży ,o możliwo¶ciach z uni.

Można to traktować jako apel do mediów ;) .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org