sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ukraińcy żądają Przemyśla. Skandal!

Dziękuję Ci Tia:) Również pozdrawiam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ukraińcy żądają Przemyśla. Skandal!

ja poznałem i nie mam o nich dobrego zdania. Nie powiem jak oni wypowiadają się o naszych dziewczynach z miasta bo mi to przez gardło nie przejdzie. Jak chcesz ich zobaczyc to często stoją w grupie na Satrym Rynku przed Admirałem gdzie namiętnie przegrywaja na automatach zasiłki dla uchodżców.

@Anka318 - Tak, więcej takich kulturalnych wypowiedzi na forum :).

Dziś z nudów wertowałem łomżyńskie domeny..... i trafiłem na to :

http://mosir.lomza.pl/

Ludzie co za gniot..!!! jeśli tak ma wyglądać strona internetowa Mosiru Łomża to wstyd dla miasta i całego sportu. Czy nikt w tym mieście nie ma za grosz gusty artystycznego i wyobraźni graficznej by zrobić coś lepszego niż ten gniot graficzny ????

autor chyba nie ma pojęcia jak w obecnej rzeczywistości powinna wyglądać strona internetowa....

takich zatrudniają co pojęcia nie mają.....żenada

za moich czasow robilo sie balety w domu,
16 lat to jest wiek :]

nikt nie odjeżdza z Twierdzy z kwitkiem chyba że niechce wysiąść z auta w ten niezbyt sprzyjający pogodowo weekend odwiedziło nas 3000 gości więc proszę się nie dziwić wcześniejszemu zamknięciu dzisiaj wszystkich któży nie zdołali dzisiaj zwiedzić Twierdzy zapraszamy na następny weekend na nasze imprezy info już niedługo pozdrawiam i zapraszam :)

eee...
a dlaczego niby miałoby się o nich mówić?

Treść jest ukryta

Otóż wczoraj (3 maja) o godz 18, świadomie lub nie blokowali Państwo wyjazd z parkingu jednego z bloków przy ulicy monte cassino... Jak można stawiać radiowóz pod zakaz, nie włączając koguta i sobie gdzieś iść na pół godziny? Czy możemy liczyć, że kierowca tego radiowozu (nr boczny m291) zostanie ukarany mandatem od Naszego Pana Komendanta? Prosilibyśmy o oświadczenie.

Do: "misiekelo"
Chłopie, ja Ci dobrze radzę, lepiej zgłoś się dobrowolnie. Widać że to już nie są żarty. Nie możesz tak uciekać, do końca życia. A co będzie, jak Cię w końcu dorwie?
Kiedyś czytałem w gazecie, jak jakaś -tam smoczyca dorwała swojego "dziubdziunia". Nieszczęsny, patrzył jak jego odcięta fujara, odlatuje, przywiązana wstążką do balonu. Zaczął się maj, a to straszny miesiąc, jeśli chodzi o baby. Na wszystkich forach, już słychać pomruki. Dobrze ktoś powiedział, że: "świąd jest gorszy od oparzenia".
pozdrawiam

widocznie można

polecam przez Zambrów, warto :)

Nic mi sie nie pomyliło, przecież piszesz że szukasz miodu a nie grzybów.
Chyba już sama nie wiesz czego chcesz !!!!
Naćpałas sie widocznie czegoś skoro nie kumasz o co chodzi hehehehehe

a wogole dopiero teraz zauważyłem pewien szczegół. pies zaginiął 25.05. czyli za 3 tygodnie?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

cholera w takim kolnie miasto daje około 50 tysięcy na sezon plus hale a nie ma tam kto grać, w Łomzy są chęci sa ludzie... i są problemy... ;/ Może jakąś manifestacje urządzimy?;p

A może ktoś jeszcze chce niedużego pieska ...ciągle szukamy domu dla tego psiaka znalezionego przy Stokrotce i odwiezionego do Schroniska na profilu nasza-klasa schroniska można zobaczyc te kochane teskniace oczy...!

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Dokładbnie to ten Psiak wabi się NeMO tak mu dali na imie już w schronisku..ale mam nadzieje ze dlugo tam nie bedzie.

Balthazar2205 tłustą dupę to ty masz do ukrycia zza monitora;-)

może przy okazji Pan komendant zainteresuje sie faktem ,że w okresie gdy pełno było pojadów na drogach i korki były na trasie do Ostrowi Mazowieckiej policjantów ruchu drogowego nie mozna było uświadczyć. Czy w tym czasie policjanci też byli na weekendzie Panie Komendancie czy raczej winni być na drogach?

Rbn - podałeś niewłaściwą definicję "pojazdu uprzywilejowanego" i nic dziwnego,bo od razu widać,że głąb bez szkoły jesteś ;) P.S- a ***** to Cię robiła ;)

A odnośnie tematu to rzeczywiście autor nie popisał się. Chyba,że jest pismakiem z jakiegoś szmatławca typu Fakt ,to w takim razie zwracam honor ;)
Jeżeli policjanci tam zaparkowali to widocznie była taka potrzeba. Widzicie tylko to co chcecie zobaczyć,tzn. radiowóz policyjny i znak zakazu, a nie wgłębiliście się np. w to dlaczego ten pojazd właśnie tam stoi. Może patrol został wezwany do pijanego,awanturującego się typa który właśnie bije żonę ? Może w mieszkaniu jest małe dziecko ,które zadzwoniło o pomoc bo mamusia nagle się przewróciła i nie daje oznak życia? A może...... itp itd. Oczywiście znak jest znakiem i jest tam postawiony w określonym celu i jak najbardziej należy go przestrzegać, ale są czasem sytuacje ważniejsze i niecierpiące zwłoki tak więc dobro o mniejszej wartości trzeba poświęcić na rzecz dobra o wyższej wartości.
Osobiście jak dostaję interwencję domową to ZAWSZE moim priorytetem jest to,żeby jak najszybciej dotrzeć na miejsce ,bo nigdy nie wiadomo jakiej pomocy potrzebuje obywatel,a wierzcie mi ,że są czasem sytuacje o których Wam się nawet nie śniło.
Tak na marginesie to nie pracuję w Łomży,ale szczerze współczuję łomżyńskim policjantom,że muszą codziennie mieć do czynienia z tak debilnym i ciemnym łomżyńskim społeczeństwem...
Taki temat na Waszym forum świadczy tylko o Was. A autorowi tematu życzę tego,żeby kiedyś w jego domowym zaciszu "coś się stało" i żeby policjanci nie zdążyli,bo szukali miejsca parkingowego :) Z całego serca Ci tego życzę kolego...
Pozdrawiam

Popieram kolegę wyżej:-)

moim zdaniem to ten woz stal cala noc,
niby.......... powiedzmy to- interwencja polgodzinowa zmusila
jakie sa, realia- nie dowiemy sie

kierowca wlaczajac koguta, zwabi wszystkich ciekawskich
i po co jemu kogut jak samocod stoi, przeciez miejsce juz znalazl

Miał na myśli tych którym w domku okropnie się nudzi, nie mają poważniejszych problemów, szukają powodu żeby się na kimś wyżyć bo w życiu im nie wyszło, niestety to forum jest dowodem na to, że jest takich sporo w naszym mieście i jedynie tu mogą wyrazić swoją bezmyślną opinię.

oj bo to nie raz się na bajerę zajeżdzało heh
a tu juz wielki krzyk heh

Masa Viv trochę rozważniej dobieraj słownctwo. Obrażasz niektórych użytkowników forum, a to nie jest w Twoim przypadku zbyt chlubnym czynem.

a ty myslisz ze otaczaja cie sami bystrzy, ze wszystko powinno byc napisane grubym tekstem na czole..

Nie ma się co dziwić, kiedy stanowisko marketingowca dostaje ktoś po rolnictwie, a nie ktoś kto rzeczywiście zna się na reklamie i promocji. Sami chcieli to mają.

tak mówiąc po prawdzie to parkowanie pojazdu w tym przypadku radiowozu nie jest zgodne z przepisami , ale co zrobić jak interweniować trzeba a samochodu na plecy ze sobą nie zabiorą. Nie ma co z tego robić afery bo to jest życie tylko powinno być usankcjonowane przepisami tak by policjant nie musiał działać wbrew prawu. Inną stroną medalu jest fakt ,że policjanci czują się bezkarni i ignoruja przepisy ruchu drogowego częstokroć tłumacząc to potrzebami służby podczas gdy faktycznie załatwiają prywatne interesy. Z tego powodu właśnie pojawiają sie takie reakcje jak to zdjęcie na tym forum. Pewne zasady obowiązują i obie strony winny się tych zasad bezwzględnie trzymać . Panowie policjanci muszą miec świadomość , że ich obecność i zachowanie jest szczególnie zauważane i oceniane przez społeczeństwo . Nie ma mowy a anonimowości w mieście, w mudurze czy radiowozie. To,że nie widzą Was przełożeni nie znaczy , że nikt Was nie widzi. Powszechna dostepnośc urządzeń multimedialnych daje ponadto mozliwośc dokumentowania takich niewłasciwych zachowań policjantów i o tym Panowi musicie pamiętać.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Pewnie ożeń się, a po co masz mieć lepiej , niż my

Działa sprawdzalem:
http://www.youtube.com/watch?v=v8rUJW0I9RQ&feature=related

koło 1 godziny zajmie wrzucenie na neta więc cierpliwości :) już się ładuje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org