Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostatni będą pierwszymi :-) |
tak to są pierogonóżki tylko zę pierogi sie nierozmnożą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostatni będą pierwszymi :-) |
Treść jest ukryta
|
|
Do ryskago. Hejka! Coś wcześnie zaczynasz pracę Biedactwo. Zapoznałaś sie z tym co mówiłam wczoraj? A.
|
|
|
spokojnie problem w toku.
|
|
Taak miłej pracy :)
|
|
spokojnie to ja do tej pory to traktowalem, moze az nazbyt spokojnie!!!!! sprawy posunely sie juz tak daleko ze licze na powazne potraktowanie tematu czekam dzis na kontakt z Twojej strony Nie znam tego forum dlatego spokojnie moge naswietlic to rowniez publicznie podobno masz tu swoich bliskich znajomych ktorzy byc moze chetnie sie czegos nowego o Tobie dowiedza Jesli jednak uznasz ze mozemy to zalatwic miedzy soba i jestes powaznym czlowiekiem to miej odwage odezwac sie do mnie niepublicznie Prosba do administratora MM sprawa jest wazna jesli to forum jest powazne prosze nie usuwac tego postu jak poprzednich
|
|
Witam smacznie :)...podzielam spostrzeżenia : GoSieŃki, coldcut, fiona ..co do restauracji "4 Pory Roku" doznania smakowe są tam poprawne, zwłaszcza pizza...nie grozi zatruciem spoko możecie jeść tam....ale jak czytam posty osób, które podniecają sie bułą z mięsem niewiadomego pochodzenia zwaną dalej " kabab" to mnie to troszke przeraża, przecież w/w produkt w żaden sposób nie przypomina kababa....i nie wiem dlaczego to się tak nazywa...powinni tego zabronić !!!! w Łomży nie ma kebaba ...uwierzcie mi, sam sprawdziłem...A tych którzy tak te coś nazywają jest mi poprostu żal :( Aha i przy okzaji chciałem poinformować, że jest juz otwarty nowy lokal "4 Pory Roku" przy ul. Piłsudskiego :)) przybywajcie całymi rodzinami..hehe:D/ !!! to nie jest reklama !!!/ _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A może by tak udrzeć się co sił w płuckach: "Łomża i Kraków pełne są smaków!!!!!!!!!!!"? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
PODTRZYMUJE TEMAT ps.ptysiu nie pisz wiecej takich glupot.
|
|
Gosieńka zapraszamy gorąco na wyazd i na pewno ci sie nic nie stanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |