Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Leandros - SPEEDowcy, możecie coś zrobić? |
dobra bez pisania głupot koncentrujemy sie na samym wyjeździe. tak więc: Miejsce zbiórki: Stary Dworzec Data: 26 marca (sobota) Godzina odjazdu: 10:30 (rzecz jasna na zbiórce trzeba być wcześniej) Całkowity koszt: 7 PLN Obecność OBOWIĄZKOWA!!! pod linkiem lks.elomza.pl/ruch.jpg znajduje sie plakat, który można wydrukować i pomału zacząć rozklejać po osiedlach, na przystankach, sklepach, w klubach, barach, siłowniach itd. pozdrawiam aktywnych! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Leandros - SPEEDowcy, możecie coś zrobić? |
ja już sama nie wiem kto jest a kto nie jest :) Ryskago przecież sama wymyśliłaś to to wiesz najlepiej kto jest a kto nie :) więc jak?!
|
|
Tiger Tiger Tiger!!! Pomożecie?!..... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Właśnie świeże mięsko dostał za kratki, więc dajmy Mu może się posilić w spokoju...:)
|
|
Słodka kawa? Toć to profanacja!! Ale jak se tam chcesz...:) Nie mam cukru... a Ty Shai? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |