Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdelegalizować LPR ... |
ozzzi Chodzi o kase! W biznesie nie ma sentymentow tak jak w polityce :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdelegalizować LPR ... |
Po drodze wiele atrakcji. Naprawde warto:)) tolek
|
|
Owszem, bardzo szkoda, ze aby cokolwiek zalatwic trzeba sie az tyle nabiegac za zezwoleniami, plus zmagac sie z niekompetencja niektorych urzednikow...:(( ...ale wierze, ze jeszcze nie zapadlo ostatnie slowo w sprawie Rajdu;))) Tymczasem juz teraz dla Kefasa naleza sie porzadne Brawa... ...a taki nieformalny wspolny wypad...czemu nie?:)
|
|
Dzis o 20:00 pod blaszakiem. Klub juz jest. Nazywa się automobilklub ale co oni robią poza zbieraniem składek to ja nie wiem... Zbych
|
|
A może byli na bani ? Czy ktoś badał ich na obecność alkoholu we krwi..
|
|
Bratniak ..... czy Bredniak....? .....czepiasz się kogoś tam, że łamie prawo a tutaj zachęcasz do tego, ............."Na IV ligę jeśli przeskakują i nie płacą z bilety to dobrze. Za co tu płacić. Za mizerny poziom." ?!?!?!?! ..jak do kina idziesz, a słyszałeś że film jest kiepski to tez się wciskasz bez płacenia? - bo film jest na niskim poziomie...? ...jak dla kogoś poziom jest niski i nie ma czego oglądać to niech siedzi w domu... a jak juz chce wejść na stadion i obejrzeć mecz, to niech płaci.........! Bratniak..... nie dziwię się, że nie chcesz do Unii..... bez unii można lepiej kombinować...... andrzejek.
|
|
Ja tam bym tę Łomżę trochę pokroił i rozdał "obcym". Jakoś my mieszkańcy miasta nie mozemy sobie poradzić z bezrobociem, z budżetem....Może wiec warto wpuścić trochę obcego kapitału? Dlaczego boicie sie obcych? Mnie oni by nie przeszkadzali.
|
|
HEHE wy jajcarze :P A pomysleliście o tych biednych kurach które muszą znosić te jaja. Ale ja mam swoje i kur nie zmuszam :P
|
|
Zapraszam wszystkich na 02.05.2003 na spotakanie na starym dowrcu w celu zapoznania sie z niektorymi czlonkami AL.... Zparaszam serdecznie Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |