piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zdelegalizować LPR ...

ozzzi
Chodzi o kase!
W biznesie nie ma sentymentow tak jak w polityce :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zdelegalizować LPR ...

Po drodze wiele atrakcji. Naprawde warto:))

tolek

Owszem, bardzo szkoda, ze aby cokolwiek zalatwic trzeba sie az tyle nabiegac za zezwoleniami, plus zmagac sie z niekompetencja niektorych urzednikow...:((
...ale wierze, ze jeszcze nie zapadlo ostatnie slowo w sprawie Rajdu;)))

Tymczasem juz teraz dla Kefasa naleza sie porzadne Brawa...

...a taki nieformalny wspolny wypad...czemu nie?:)

Dzis o 20:00 pod blaszakiem. Klub juz jest. Nazywa się automobilklub ale co oni robią poza zbieraniem składek to ja nie wiem...

Zbych

A może byli na bani ? Czy ktoś badał ich na obecność alkoholu we krwi..

Bratniak ..... czy Bredniak....? .....czepiasz się kogoś tam, że łamie prawo a tutaj zachęcasz do tego, ............."Na IV ligę jeśli przeskakują i nie płacą z bilety to dobrze. Za co tu płacić. Za mizerny poziom." ?!?!?!?!

..jak do kina idziesz, a słyszałeś że film jest kiepski to tez się wciskasz bez płacenia? - bo film jest na niskim poziomie...?

...jak dla kogoś poziom jest niski i nie ma czego oglądać to niech siedzi w domu... a jak juz chce wejść na stadion i obejrzeć mecz, to niech płaci.........!

Bratniak..... nie dziwię się, że nie chcesz do Unii..... bez unii można lepiej kombinować......

andrzejek.

Ja tam bym tę Łomżę trochę pokroił i rozdał "obcym". Jakoś my mieszkańcy miasta nie mozemy sobie poradzić z bezrobociem, z budżetem....Może wiec warto wpuścić trochę obcego kapitału? Dlaczego boicie sie obcych? Mnie oni by nie przeszkadzali.

HEHE wy jajcarze :P A pomysleliście o tych biednych kurach które muszą znosić te jaja. Ale ja mam swoje i kur nie zmuszam :P

Zapraszam wszystkich na 02.05.2003 na spotakanie na starym dowrcu w celu zapoznania sie z niektorymi czlonkami AL.... Zparaszam serdecznie

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org