poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
oBOWIĄZKOWE ALKOMATY

Zasmucę cie ...ale nie.....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: oBOWIĄZKOWE ALKOMATY

Ktoś zapyta czemu na ogólnym?to proste ,to dotyczy nas wszystkich nie tylko ludzi zainteresowanych polityką....

,,Są bardzo na miejscu w innych miastach, to w Łomży też, to, że nie wszystko idzie jak powinno, nie znaczy, że się nie uda. Czas pokaże." chodzi oczywiście o MOSIR-y w innych miastach. Owszem są potrzebne działają jak należy ale nie w Łomży. Pół roku działania i praktycznie nic nie zrobiono dla popularyzacji sportu, same przeszkody. Jeżeli chodzi o deski do nauki pływania to pochodzą one z SP 10 dlatego są troszkę zniszczone, MOSIR prowadzi naukę pływania nie mając własnego sprzętu... a jeszcze jedno ,, mądre " posunięcie dyr zakaz wchodzenia na trybuny dzieciom i młodzieży nie uczestniczącej w lekcji na basenie, kto ma je pilnować? lepiej nie przywozić grup bo zawsze się zdaży, że ktoś nie ćwiczy i zostawić kogoś bez opieki poza basenem...myslec trzeba... zanim się podejmie decyzje ja już nie przychodzę z grupami.

Witam;),
w tym tygodniu będę miał niewątpliwy zaszczyt oprowadzić grupę Francuzów po naszym mieście i okolicach, są to ludzie młodzi i w związku z tym chciałbym skierować do was pytanie, Co wg was warto im pokazać w Łomży i pobliskich okolicach, tak żeby się nie nudzili.
Dziękuję z góry za pomysły.

P.S. Myślałem o skansenie, katedrze i np. o cmentarzu żydowskim na Rybach, z którego całkiem ładnie widać Narew.

kaszusza...ale jezeli nawet w takich niemczech pija to napewno nie za pieniadze obywateli niemieckich a CI zyja za nasze,graja w maszyny za nasze i bawia sie za nasz....Podobno jest jakis specjalny fundusz europejski na te cele lecz nie lepiej wykorzystac te pieniadze na naprwde potrzebujacych????
Pokaz mi czeczena ktory pracuje legalnie placac podatki w Łomzy,odweaz sie i zrob to...nie ma takich.....zwlaszcza mlodych 17-40lat....
Darmozjady i tyle wiec nie porownuj naszych rodakow ktorzy na te wodke musza zapracowac a to roznica.

NIESTETY NIKT NIE WIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org