Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego paplak nie został kapłnem? |
trackone,przyjdź zobacz te podrubki z roczną gwarancją
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego paplak nie został kapłnem? |
polska rzeczywistosc, glosujcie na PO to moze znowu jakis cud uczyni i w mig drogi stana sie idealne
|
|
Nie ma kasy na drogi ale jest np. na wojnę w Afganistanie. Niedawno premier oferował pomoc Grecji, w spłacie długów.
|
|
do jakiego miejsca, Księciunio? do solarium? nie chodze i nic do niego nie mam. ale jak ktos sie zajmuje na co dzień spawaniem punktowym to raczej nie jest jednocześnie specjalistą w hodowli jedwabników. jednym słowem: jeśli coś jest do wszystkiego, to jest do niczego. Z REGUŁY TAK JEST, choć nie zawsze. opieram się na doświadczeniu. jeżeli to twój biznes i uważasz, że psuję ci reputację w branży e-papierosów (co jest raczej trudne, bo nie podaję nazwy firmy ani adresu, a nr. tel. po prostu wrzuciłem w google) to proszę bardzo, mogę się zrehabilitować. podaj nazwę modelu tych e-papierosów i firmę, która je produkuje. może paliłem albo znam kogoś, kto akurat te palił i dostaniesz tutaj ich recenzję. pozdrawiam. P.S. nie starałem się być złośliwy (a przynajmniej nie w poprzednim poscie). jak już wspomniałęm - piszę na podstawie doświadczeń - swoich i ludzi, którzy już się nacieli na podróbki. a po użytkowaniu ich, zrażeni, stracili okazję na konsekwentne rzucenie palenia z prawdziwym e-papierosem. rudy błazen z druhem
|
|
Straszyć to można babkie prądem a nie dzieciaków z przedszkola....!
|
|
Chcesz to ci sprzedam harego potera za 30 na gba
|
|
|
jeszcze nie wiem może masz jakąś propozycje:)
|
|
Wyjaśniam, nie jestem kierowcą a poza tym może piłem piwo albo kolę.
|
|
wporzadku nie widze problemu
|
|
pewnie głosują na PO
|