Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielka Orkiestra |
ADALL na pewno nie robi kryptoreklamy. Swoją drogą, drugie danie jak na bistro, powinno być trochę tańsze;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielka Orkiestra |
Better a Ty co będziesz robił teraz? Zdradzisz? rudy błazen z druhem
|
|
nam Cie nie
|
|
chlopaki jak malowane, pozdrawiam ich serdecznie
|
|
Witam dowiedziałem sie dzisiaj ze niestety moje postępowanie zostało zakończone przez niezaliczone multi select. Słyszałem że można się odwołać od tej decyzji, jeżeli tak to proszę o poradę jak piszę się taki papier i do kogo kieruje. Proszę o rady. Pozdrawiam.
|
|
pewnie dobry jestes i kogos szukasz z nudow
|
|
niechce Twoich pozdrowien
|
|
raczej nie, inaczej nie szukałabym korepetytora
|
|
Antus' -Jestes' bardzo mily:) a nie co tamten
|
|
Witam! Zapisałam moją córkę elektronicznie do trzech przedszkoli (zgodnie z zasadami nowej rekrutacji) Niestety nigdzie się nie dostała pomimo, że mieszkamy w rejonie, a dokumenty zostały złożone niezwłocznie po ukazaniu się ich na stronie. Może ktoś wie w jaki sposób przebiegała ta rekrutacja i na podstawie czego zostały wybierane dzieci?
|
|
idz do przedszkola gdzie składałaś i sie dowiedz, może to tylko błąd w systemie, na drzwiach przedszkoli powinna być wywieszona lista z przyjetymi dziecmi p.s - sprawdzałas dzis na stronie wyniki poprzez wpisanie peselu dziecka i pinu?
|
|
Ile lat ma twój maluch?????
|
|
Ma 3 lata. Sprawdzałam i właśnie się nie dostała do żadnego tzn Przedszkole nr 10, 14 i 15
|
|
niby wykastrowany a i tak poszedl na d...
|
|
wlasnie bylem na rybakach ale tamten maluch juz prawie rozebrany
|
|
niestety na tym swiecie nie ma sprawiedliwosci
|
|
w jańskim nie jest to kurs a studia podyplomowe i ten papierek zostaje ci na całe życie, natomiast te wszystkie kursy nie warto ich robić bo kuratorium wciąż zmienia liczbę godzin jaki musi mieć ten kurs teraz jest tyle i kurs jest ważne za 2 lata zwiększą liczbę godzin, i kurs który zrobisz będzie nie ważne, także lepiej zrobić studia podyplomowe jest to na całe życie. w jańskim trwa to 3 semestry, my zrobiliśmy to w dwa i papierek mam na cale życie, musisz mieć wykształcenie wyższe przynajmniej licencjat. jak byś miała jakieś pytania pisz. pozdrawiam
|
|
Ktoś się wybiera? Bilety po 25zł a po 35zł przed klubem.
|
|
Mój pod koniec września skończy 3, ale też się nie dostał. Dziwnie trochę przebiega ta rekrutacja, gdyż nie przedstawili wg jakich kryteriów będzie sie odbywała.
|
|
jeżeli składa się kilka podań do różnych przedszkoli jest znikoma szansa żeby się dostać do jednego
|
|
Ja nie . Nie chodze na koncerty takich nudziarzy .. .:)) Kolejna PEJA . !!!!! ... :))))
|
|
VIP_! podanie składało sie do przedszkola I preferencji i wpisywało sie 2 pozostałe.
|
|
Tez tak myślę. W dodatku jak składałam podanie do przedszkola Pani przyjmująca dokumenty nie kazała wpisywac daty bo uważała, że to nie ma wpływu na przebieg rejestracji. A jak się spytałam co ma to tylko się głupio uśmiechała. Czyli wnioski wysuwają się same.
|
|
aleosochozi?
|
|
Kto nie miał okazji obejrzeć: http://www.tvn24.pl/2330110,12690,0,0,1,wideo.html
|
|
witam:) dzisiaj do mnie dzwonili z KWP i jednak mam TSF i TWO 10 lipca w Legionowie?? Czy jest ktoś jeszcze na ten termin?? Mam 2 miejsca wolne więc z rejonu Łodzi chętnie kogoś zabiorę.
|
|
Koncert akurat w dniu urodzin Adama :) Trzeba być:)!
|
|
xxxxxx21 - po to wprowadzono system, aby właśnie nie było możliwości blokowania miejsc w kilku przedszkolach. Na podaniu wpisywało sie przedszkole preferowane i dodatkowo 2 inne, jakby sie maluch nie dostał do pierwszego. Nie wiem o czym ty piszesz??? Takos
|
|
wczoraj na lawecie widzialem
|
|
A masz jeszcze sobie gucio poczytaj, bo nie wiem czy odwiedzasz stronę Kibiców ŁKS'u Łomża, tak dla "potwierdzenia" naszego BURACKIEGO, OZOREM I GDERANIEM KLEPANIA na temat pracy MOSiR'u w Łomży. http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?p=51645#51645 i proszę,wręcz nalegam i błagam odnieś się do ostatnich wpisów na tym forum a przynajmniej do tego zdjęcia z drzwi direktorka MOSiR'u w Łomży. Napisz chociarz, czy tego typu naklejki, to chleb powszedni na drzwiach ludzi na takich stanowiskach. Liczę na Ciebie, że i tym razem się wypowiesz... w razie, jak byś nie wiedział o co chodzi: http://w214.wrzuta.pl/obraz/9Qf9SgzYXMA/jmjp044 Takos
|
|
smakuje jak prawdziwy buhaha
|
|
no nie czuć tak goryczki właśnie. jest też wyraźnie mniej nabuzowane bąbelkami. czuć również rmie przy nutkę słodyczy. na razie sprawdziło się w roli dwa_do_kolacji. ciekawe jak wchodzi w nowej formie przy większej ilości ? %]
|
|
ja tam chodze ijest super, duze porcje, wolowinka i niedrogo
|
|
A TRAKTORZYSTA BYŁ NA CYKU......!
|
|
A istnieje coś takiego jak jakieś "hotele policyjne" gdzie by było zakwaterowanie tylko i wyłącznie dla funkcjonariuszy? Oczywiście odpłatnie.
|
|
nie potrafisz poglebic tematu i bierzesz sie za robala
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |