Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CIEMNOGRÓD |
Teraz wszystko sie dzeje w 21 wieku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CIEMNOGRÓD |
Tak ja narazie prowadze poprosze o nagrode :D Romi
|
|
Z tego co wiem, to jest już za późno na zmienianie projektu, bo został juz wysłany.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ryskiego to co ty się bawisz w klocki ? hahahaha to ile ty masz lat :>
|
|
no to Wojciech zaczynamy zabawę... ...Jeśli musisz w coś uwierzyc, uwierz w miłosc...
|
|
OOOO K*** NIE MACIE SIE O CO KLUCIC!? POMYSLCIE LEPIEJ O TYM ZEBY ZWERBOWAC JAK NAJWIEKSZA ILOSC OSOB KTORE BY POJECHALY. JEZELI KTOS NIE MOWI ZE NIE MOZE JECHAC "bo cos tam..." TO NIECH PRZEKAZE INFO ZNAJOMYM, BYC MOZE KTORYS BARDZO CHETNIE BY SIE PRZEJECHAL. POZDRO DLA KUMATYCH I DO ZOBACZENIA NA WYJEZDZIE! ŁKS ŁOMŻA FANS NS88
|
|
a to Ty nie masz stałego dostępu do kompa?! :( uuuuuuu.... no to bzidko jak tak....
|
|
Młodzież Wszechpolska ale to tak na marginesie:) i nie ciągnąc dalej tego tematu, przynajmniej nie w tym temacie, bo tu przeciez o wygranie konkursu chodzi :)
|
|
Rogal napisał: Dobre, ale moglEs juz to zredagowac, ze "podchodzi szef Lomzy" :) Hmmm... W zasadzie to mogłAm, ale po co? Przecież wolę Żywca od Łomży :) i jeszcze jeden cytat: "Proponuję żarty i nic poza nimi..." ... Chociaż oczywiście nie jestem właścielką tego postu... więc nie mogę stawiać tego typu wymagań ;) A może spróbujemy jeszcze raz? Pozdrawiam, Shai Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Oscypki?? :) Ryskago
|
|
Koleżka degreg napatrzył się na studencki topic z tlenu. Wymyśl coś samodzielnie.
|
|
Shai, to walnij sobie kawkie tera, co też idę właśnie uczynić...:)) Ryskago
|
|
ja wygrałem i koniec ! Ma zowsze Łomża
|
|
he ryskago przetłumacz to "Waiting... to be born again Wanting... the saddest kind of pain Waiting... for the day when I will crawl away..." Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Ja wygrammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
Wątkowi, Ptysiu... Ryskago
|
|
:(
|
|
Egipt...we dwoje .... 2 marzenia w 1 :) Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
np. piosenka 003- dlaczego ? tam jest dopiero zucanie miesem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |