piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Studenci UMCS przeciw wojnie.Wyśmiali i zakłucili wykład Cimoszewicza.Brawo!!!!!

Tomek, ja też mam sporo przeciwko księżom, ale Centrum Katolickie to akurat calkiem niezłe miejsce dla małolatów. Ciągle ich tam pełno. księdza Andrzeja będę zawsze bronił. A co do budowy kościołów to moja rodzina miala budować ich kilka. Najpierw ciagle remontowaliśmy katedrę( mieszkaliśmy w centrum), potem kazano nam wpłacać na kościół tzw. Ambroziaka, potem na kościół przy nowym cmentarzu, wreszcie na kościół księdza Andrzeja. Moja mama pracowała kiedyś na Łomżycy i kazano jej płacić na kościół przy Wojska POlskiego. Powiedziała to ks. Andrzejowi gdy był podczas kolędy. Od tej pory ks. Andrzej nie prosi nas o datki. facet zrozumiał chyba nonsens sytuacji. Dlatego go lubię. I czasami rzucam coś na tacę. Anonimowo.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Studenci UMCS przeciw wojnie.Wyśmiali i zakłucili wykład Cimoszewicza.Brawo!!!!!

Więcej info na temat rajdu na razie tutaj:
http://free.ngo.pl/novitas/ w dziale >nasza aktywność<!

tolek

Re: Studenci UMCS przeciw wojnie.Wyśmiali i zakłucili wykład Cimoszewicza.Brawo!!!!!

:((( i masa energii i zapalu na nic..... w sumie troche zle sie zabralismy do tej roboty...

michal

Tak i ta prywatna ...................calkiem ładna :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org