Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studenci UMCS przeciw wojnie.Wyśmiali i zakłucili wykład Cimoszewicza.Brawo!!!!! |
Tomek, ja też mam sporo przeciwko księżom, ale Centrum Katolickie to akurat calkiem niezłe miejsce dla małolatów. Ciągle ich tam pełno. księdza Andrzeja będę zawsze bronił. A co do budowy kościołów to moja rodzina miala budować ich kilka. Najpierw ciagle remontowaliśmy katedrę( mieszkaliśmy w centrum), potem kazano nam wpłacać na kościół tzw. Ambroziaka, potem na kościół przy nowym cmentarzu, wreszcie na kościół księdza Andrzeja. Moja mama pracowała kiedyś na Łomżycy i kazano jej płacić na kościół przy Wojska POlskiego. Powiedziała to ks. Andrzejowi gdy był podczas kolędy. Od tej pory ks. Andrzej nie prosi nas o datki. facet zrozumiał chyba nonsens sytuacji. Dlatego go lubię. I czasami rzucam coś na tacę. Anonimowo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studenci UMCS przeciw wojnie.Wyśmiali i zakłucili wykład Cimoszewicza.Brawo!!!!! |
Więcej info na temat rajdu na razie tutaj: http://free.ngo.pl/novitas/ w dziale >nasza aktywność<! tolek
|
|
Re: Studenci UMCS przeciw wojnie.Wyśmiali i zakłucili wykład Cimoszewicza.Brawo!!!!! |
:((( i masa energii i zapalu na nic..... w sumie troche zle sie zabralismy do tej roboty... michal
|
|
Tak i ta prywatna ...................calkiem ładna :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |