Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GW - układ się przeżył... |
Panie Pawle Dziękuję za wiadomość, oczywiście ją otrzymałem. Czytałem dopiero teraz. Odpowiem wieczorem. Panie Pawle Zdzicho ma bardzo dużo racji. Masowe imprezy bez alkoholu i narkotyków dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Imprezy otwarte, ale bez dostępu ludzi pod tzw datą. Najlepiej tak zorganizowane, żeby były i dla dorosły i dla młodzieży razem. To jest profilaktyka przez „P.” Nie trzeba się wstydzić tego problemu, trzeba i można w trakcie takich imprez przekazać sporą dozę wiedzy. Imprezy tego typu nie mogą być sponsorowane przez browary. Jeszcze raz; wieczorem się odezwę. Pozdrawiam _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GW - układ się przeżył... |
Dlaczego w ankiecie tak mało głosów ma kurczak???? Czyżby spadł popyt na drób i na jajka??
|
|
Kościół jest dla mnie - idę do seminarium. Dlaczego? Bezrobocie nie grozi, bezdomność też, kasa jest, gospodynię też można zatrudnić.
|
|
ja slucham Zetki _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
ja slucham Zetki
|
|
Radio BAB przecież gra! .....tylko serwisów na razie mało :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |