Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pzeprosić Pana Brzezińskiego ? a za co ? |
żal za dupe ściska jak sie widzi dziewczyny w wieku 14 lat w parku jak pija piwko..eh :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pzeprosić Pana Brzezińskiego ? a za co ? |
Włąsnie to tez zauważyłem hehe.
|
|
no nudne i to jak :P (ja nie kumam) ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Mieszkancy są nawet spoko ale miasto takie szare jak Warszawa.
|
|
Mam do was pytanie. Jakiego rodzaju muzyki słuchacie ? Ja słucham techno i hip-hop.
|
|
Ale te kolce mogły by być zle ponieważ nie kazdy by chodził po trawniku ale na trawniku nie potrzebny chyba ci sa buty antyposlizgowe. ściemka wszystkim
|
|
Ludzie mają psy i onie dbaja sprzątają po nich za każdym razem a inni sie śmieją myśla że im to na sucho wyjdzie. Któregos dnia jak ktos zapłaci za niesprzątanie po swoim psie mandat w wysokości 500zł. to napewno na nastepny dzień będzie biegał za psem i patrzył gdzie narobił i będzie po nim zbierał jego odchody.
|
|
Tiger ale jakiej ty muzyki słuchasz z własnej woli a nie z przymusu bo sąsiad odkreci disco polo na full. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
...idiota
|
|
...u ciebie na bawelnie?? ;-]]] buhahaha jaki buc :P
|
|
Gosieńko nie zapominaj o naszej słowiańskiej kulturze, nie jest wcale gorsza od anglosaskiej i dlatego że jest wiek XXI, to musimy ściągać wszystko z zachodu? Co zachodnie to modne. Niedługo zapomnimy o naszym języku, zwyczajach, świętach i obrzędach. Szczególnie młodzież podatna jest na nowinki anglosaskie. Dlaczego ma Nas zdominować kultura anglosaska, a czemu nie może być odwrotnie? Pozdrowienia dla młodzieży.
|
|
Nieweim bo ja tu niejestem od samego początku moze ktos podac mi link z pierwszych tematów ? ściemka wszystkim
|
|
a do wygrania cieply stolek i kubek herbaty na spokaniu MW
|
|
ja bym bardzo chciał taki mecz oglądnąć. Ale, żeby mi miał zostać do końca, końca życia to musiałby być jednak bez kibiców !! Nie lubię, jak ktoś mi koło nosa macha czymkolwiek i jeszcze wrzeszczy na dodatek. Nie umiem się skupić wtedy na piciu piwa. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
chyba nie :> :DD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |