sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marszałek Województwa Podlaskiego

heh a ja w adidasach latam po tej chlapanie :P:P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marszałek Województwa Podlaskiego

CHUDY TY CHYBA MASZ PROBLEMY ZE ZDROWIEM PSYCHICZNYM A SWOJĄ KUMATOŚĆ NIE RAZ UDOWADNIAŁEŚ POZOWANIEM DO ZDJĘĆ NA MECZACH A JEŻELI CHODZI O WYJAZD TO PRAWDOPODOBNIE BĘDĄ PLAKATY NA CAŁYM MIEŚCIE WIĘC NIE KRYTYKUJ INNYCH, CHCESZ ŻEBY POJACHAŁO MNIEJ OSÓB NIZ DO ZAMBROWA BO AKURAT MI MAZYŁOBY SIE POBICIE LICZBY 110 OSÓB NA WYJEŹDZIE. POZDRO DLA NORMALNYCH

Nom :) domnie też można walić :D znacie Numer :P

bardzo dziekuje za informacje.

Mam prywatny rachunek w PKO SA i wszystkie elektroniczne przelewy mam za darmo. W mbanku zabierają mi po 50 gr.

Jesteś Stara **** Że Nie wiesz :D:D

ściemka wszystkim

Powiesz mi to w oczy?

Właśnie, Ptysiu, się zobaczy

a nie do podlasia?! a moze do kurpiowszczyzny?! Kolno i te sprawy =)

post ptysia ze niema takiego telefonu i niepomoze to nic w poruwnaniu z:

Re: wyporzyczalnia samochodow

Autor: ptysiu91 (80.240.164.---)
Data: 03-03-05 17:19

niewiem i ci niepowiem

Re: wyporzyczalnia samochodow

Autor: ptysiu91 (80.240.164.---)
Data: 03-03-05 17:20

Może oni dobrze ci radzą !!

PTYSIU_BAWEŁNA

------====>BOZE !!!! WIDZISZ I NIE GRZMISZ !!!!!!!! <====------

"Każdy z was jakos zaczynał na tym forum i ja musze zacząć" - Ptysqu, jak Ciebie czytam to czasem ze zdumienia wyjść nie mogę. Masz 1280 postów i twierdzisz że zaczynasz? To kiedy masz zamiar odpalić drugi człon swojej rakiety napędowej? Jak będziesz miał milion postów?
Widzę że w paru miejscach zareagowałeś nieco histerycznie-ja nie jestem za usuwaniem ludzi z forum. Chodzi tylko o to żebyś go nie zaśmiecał postami które produkujesz z podziwu godną szybkością. Naprawdę irytujące jest gdy zostawia się na forum wątek, sprawdza za parę godzin i widzi że są 4 odpowiedzi. Z tego 2 Twoje: "sorry ale nie wiem nic na ten temat"...
Kiedyś wytknąłem Tobie posty "nie wiem/nie znam się/nie obchodzi mnie to". Ty od razu stanowczo odpisałeś że nigdy takich nie piszesz. Ale pobieżny rzut oka na archiwum świadczy inaczej. Masz więc problemy z przyznaniem się do błędów. Odnoszę wrażenie że czujesz się w komfortowej sytuacji wariata: "ja jestem OK, ale ci wszyscy ludzie wokół są jacyś porąbani".
Aha, osobiście nic do Ciebie nie mam, nie będę na Ciebie bluzgał, chodzi mi jedynie o sprawy merytoryczne, ale widzę że i tak to nic nie da bo w kółko powtarzasz że i tak się nie zmienisz... Współczuję dobrego humoru i krytycznej postawy wobec własnego postępowania.

Ptyś, jesteś OK!
Nikt nie jest doskonały!

Z powodu, ze dziś zimno, to oblewamy sie wodą wirtualną - PLUSK!

Ja juz kumpla oblalem kolej na was PLUSK !

Autor: Vlad (---.lom.vectranet.pl)
Data: 27-03-05 20:53

Ptysiu
ciekawe kiedy zacznę żałować, że Ci podpowiedziałem - bo już mnie dopadają wątpliwości ....

To żeś Pan narozrabiał ....

i ja z Tobą :)

Pan I(a nuz to ksiadz):jak bedzie sklep to bedzie odpust(moze boży)
PanII:kiedy ten sklep bedzie?chyba szybciej nastapi sad boży?Dałby Bóg zeby jeszcze w tym roku ,to sie moze wyspowiadam z tego co ukreciłem na tym markiecie
Pan III:Co to kur...wa jest.Niech se najpierw kosciól poswieca ,a pozniej beda mi w grafik zagladac.Jak sie zaraz stasiu nie zjawi z tym zwirem to tak go przeklne ze nigdy odpustu Bozego nie dostanie,a przy sadzie Bozym to do konca bedzie musiał zwir wozic.
Od górnie:napierw zróbcie ,potem wychwalajcie,a potem oceniajcie i sie kłóccie amen

Allinko,

Nie apeluj do Degrega
albowiem nie o to biega...
Chcemy postów mieć tysiące,
będziem pisać przez miesiące...:)
Aż się wkurzą Markm i Czarek,
zlikwidują posty stare,
bo te forum się rozjeżdża...
Podpisano - ja, Nadieżda :))

maciek napisał:
Niestety, poprzedni kierownicy naszej gospodarki nie wykazali właściwej troski w zawieraniu umów z zagranicznymi kontrahentami. Zbyt im ufali, ci zaś nadużywali tego zaufania. [...]

No i dlatego właśnie nie mozna dzisaj stawiać pomników tym, którzy "nie wykazali właściwej troski (...)".

Pozdro

przemo - patron tej ulicy zasługuje na odrobinę szacunku aby zgodnie z polska pisownią pisać z dużej litery.
W tym roku nawierzchnia jest przewidziana do przebudowy. Byłem świadkiem jak w piątek facet rąbnął podwoziem w sterczące płytki że aż iskry poleciały. Wiem że powiadomione straż miejska i popolicja nie zrobiły nic aby zabezpieczono powstałe załamanie jezdni przez tira z Biedronki

Czasowo urealniła się wizja zalewu w dolinie Narwi. Piękny widok można oglądać z okolic ulic Woziwodzkiej i Kmiennych Schodków (Krzywe Koło).
Pięknie to wyglada, jeszcze lepiej byłoby gdyby kiedyś udało się zrealizować pomysł zalewu i był on stale realny przez cały rok.

konkurs idiotow...

;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org