Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Referendum - oficjalne wyniki |
Autor: GoSieŃkA (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 12-03-05 10:49 Ryksago a kto Cię nauczył pisać nie z czasownikami razem?! :P Aaaa, pani w szkole podstawowej... :)) Ryksago
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Referendum - oficjalne wyniki |
A ja bylam na Górze Królowej Bony. I na saneczkach, i na jabluszku fajnie, ale i tak nic nie przebije worka po nawozach wypchanego sianem. Wypozyczenie w/w sprzetu za friko. ( Po prostu lezy i mozna sobie pojezdzic ). Fajna ta zima, ale o wiele bardziej cieszylaby w grudniu, styczniu i lutym. Górale ciesza sie najbardziej, bo dudków cepry jeszcze w tym sezonie zostawiom, oj, zostawiom, hej ! Bo to ci przecie Wielkanoc, a sniegu dostatek. Ponbócek winien zeslac wiosne na doliny, a ku górom dmuchnac maluskim mrozikiem. Tak by bylo sprawiedliwie,no nie? Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Autor: cycq (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 13-03-05 12:04 bank bph :) ahahahah a to ciekawe czy kietrownik banku w ktorym pracujesz wie o tym co roibisz w godzinach pracy ???:) zamiast zajmowacsie rachunkami,przelewami i czym tam jeszcze udzuelasz sie na forum...ktos musi chyba poinformowac kierowenika:P tylko ciekawe kto ??:P No! Wreszcie ktoś sensownie wyłożył kawę na ławę. Ale: Jak to kiedyś trafnie ujęła Evaa, trza tak robić, aby zrobić co trzeba i na forum posiedzieć trochu, cycusiu milutki... Co też niniejszym czynię :) cycusiu, wiesz prawie cię lubię i nawet pisałabym o tobie z dużej literki, ale jesteś taaaaaki brutalny, że dlaczeguś nie mogu... Ryskago
|
|
A juści, Waćpanna!! Frotuś, z tego co widzę Tyś mobilna wielce, no toż przyjeżdżaj w Krakau na budzenie tej wiosny!!!! Czekam Ryskago
|
|
No tak, wyrzucenie takiej Bezcennej z postami Ptysia i ADALLka to jawne bezeceństwo!!! Ryskago
|
|
News, A możeby tak samej wziąć nożyczki albo jaki inszy sekator do łapki... :) Ryskago
|
|
Ja mogę pomóc. Mam taki elektryczny sekator do strzyżenia żywopłotu. Zawsze po strzyżeniu jest on taki ładny, prostokątny. Wszędzie ładne, proste kąty. Może nie jest za bardzo odpowiednio przystosowany do kształtów psa, ale tylko za pierwszym razem (tak mi się wydaje).
|
|
:DDDDDDD hihiihihihi hehehehe buhahahahahha Ryskago
|
|
ADALL, rozumiem, ze wspomniany pomysł lansujesz na wlasnej głowie?
|
|
ADALL, Weź no, ja nie mogę czytać Twoich postów, bo się raz po raz trzęsę ze śmiechu i to trochu dziawacznie musi wyglądać... :DDDD Mówię Wam, niedługo mnie wpakują w ten kaftan i odwiozą, ten no... u nas się odwozi do Kobierzyna, a u WAs?? Rysakgo
|
|
News, Albo na Służbie, jak Służba śpi...:)))) Ryskago
|
|
Niestety, mus troszku popracowac, zeby bylo z czym pojechac na nartki, bo tam, gdzie jade, potrza troche wiecej. Zobaczy sie, czy warto tak daleko sie turlac, czy tam lepiej, a moze okaze sie ze nie az tak, wiec skoro nie widac roznicy, to po co przeplacac. Ale po rozum trzeba jechac. Wszystko zaklepane, odwrotu nie ma. A wycieczka do Krakowa caly czas jeszcze przede mna, tylko ciagle czasu malo, jakos nie po drodze ( obwodnica ). Trzeba po prostu zebrac tylek i ruszyc, ale chyba jak bedzie juz cieplo i zazieleni sie troche. A teraz : pracu, pracu, pracu! ( jak ta mróweczka :)))) Pozdrowionka
|
|
ADALL, ty figlarzu, udal Ci sie dowcip ! Juz sie nie moge doczekac jego wejscia ;) rechrechrechrech
|
|
News, No to do ADALLka w te pędy uderzaj - blisko macie! A co to się piesiowi stało - na 90 stopni Go wrzucili do praleczki??? Ryskago
|
|
Chodzi mi o taki mecz który mógłby być zapamietany na wiele wiele lat i nie chodzi to o jakieś ekscesy na trybunach tylko taki normalny mecz.Moze w koncu wiecej ludzi zaczeło by przychodzic na mecze ....
|
|
Gosia, pls.... miej litosc
|
|
no właśnie News. Trzeba zrobić najpierw szczotkowanie. Znam się na tym ! Najlepiej do tego użyć myjni bezdotykowej (w innej to szkoda psa by było). Nie denerwuj się, ale chyba przesadziłem z tym sekatorem. On nie strzyże równo. Kiedyś kota chciałem przystrzyc. Był rasowy. Ale tylko do pierwszego strzyżenia (potem, to wszystkie psy szoku dostały). Zanim mu kołtun nie minął, to rządził podwórkiem przez miesiąc !! Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Ach, te Gosieńki to dożarte stworzenia są...:)) Ryskago
|
|
Jeszcze wiosna nie zawitala do nas i juz odeszła :(
|