Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na kogo głosować w IV okręgu |
Wyglądam przez okno. Pięknie dziś. Na drzewach pierwsze pąki. W powietrzu jej zapach. Wykrakaliście !!! Zbliża się. Idzie, delikatnie kołysząc biodrami (nie mylić z reklamą pewnej korporacji tel. komórkowej). Tak, to ONA..... kochana, długo oczekiwana, utęskniona ... wiosenka. Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na kogo głosować w IV okręgu |
No ja mysle ze lato bedzie długie i ciepla a zima zaczela sie późno i późno sie skoczy ale zapowiadali że w maju bedzie ponad 30 dtopni na plusie.
|
|
Ależ masz wyobraźnię. Czy to jawa, czy sen. Może już śpisz i to jest sen. Jak się obudzisz to bierz się za pisanie poezji. Chyba pomyliłeś się z powołaniem.
|
|
ADALL-ku! Ja rano do pracy nie wstaję. A, jak będzie trzeba, to i łopatą pomacha się. Może sadełka trochę spadnie, i dobru uczynek zrobi się. Dobranoc. DiDi
|
|
ja się na tym nie znam. Nigdy na własne oczy nie widziałem żadnego wirusa. Myślę, że one nie istnieją. To wymysł firm, które na tym zarabiają. Nigdy nie instalowałem programów antywirusowych i komputer działa już tyllllle lat. To ciągle kupiony Intel Celeron 100 Mhz. Ram 2 Mb. I nikt mi nie wmówi, że od internetu powstają wirusy ! Plik
|
|
Jeju :(( Chyba dziś nie dotrę do pracy. Pod domem już dobre pół metra śniegu. Pies wlazł do budy, a budę zasypało konkretnie. U Was też tak wali ?? Byłem na ulicy popatrzeć. Śniegu tak dużo, że zabłądziłem. Qrde, gdzie ta wiosna ?! Jakieś żarty sobie z nas robi ! Plik
|
|
U nas też tak jest!! Ryskago
|
|
No przecie Maciek ma laptopa... Ryskago
|
|
A ja myślę, że komputer trzeba szczepić... z drugim komputerem, bo co dwie "głowy" to nie jedna - razem na pewno dadzą sobie radę... Ryskago
|
|
Dzień Dobry! Co to ja jestem niedźwiedź, czy suseł że mam zasypiać na zimę? Merc? Nie, chyba wiesz, że trzeba popierać przemysł krajowy. Poldek rocznik 96 u.b. wieku. Laptopa, nie jeść, a trzeba było kupić, żeby mieć z Wami łączność. Ryskago, co słychać, nie widać ciebie, ani w sobotę, za wyjątkiem jednego łącza, tym bardziej w niedzielę. Odpoczywasz od nudziarzy? Masz rację. Weekend to czas dla rodziny.
|
|
Od nudziarzy... Maciuś, weź Ty dziecko nie kokietuj! Dobrze wiesz jak jest. Nałóg is nałóg - akurat włóczyłabym się po kafejkach internetowych, żeby Was odwiedzić w sobotę :D Ryskago
|
|
Nie narzekajta tylko na spacer idźta!! Ryskago
|
|
ryskago: od razu Cię rozpracowałem - gigancik i powsinoga krakowska. Hihihihi :)) Apropos ... jaki dziś mamy dzień tygodnia ???
|
|
Środek ADALLku mamy dzisiaj :))) A co to gigancik?? Proszę o definicję. Bo powsinoga to rozumiem... Ryskago
|
|
ryskago.......... Ty nie przesadzasz z tą robotą. O 06.57 już siedzisz za biurkiem !! Opanuj się. DiDi
|
|
Walizka hahaha żeby butel latał to by było :D:D:D:D taki 99%
|
|
eeeee, to chyba moja wina. Mam dziś jakieś odmienne stany świadomości. Żeby to wytłumaczyć, to z godzinkę wykładu potrzeba. Nie warto.... tego analizować !
|
|
Bardzo fajna historyjka.
|
|
Ale skad wiadomo ze jechali brawurowo?Bo pan policjant tak powiedział i w notatce napisał?A co miał napisac ,ze chłopaki jechali 60-ka i nagle ich na koleinie poniosło,albo wczesniej dziura była i opone albo zawieszenie naruszyli.Takie badanie wraku ,potrwałoby z 3 miesiace ,a media wiedza na drugi dzien co było przyczyna wypadku.Poprostu niesamowite.Ja nikomu nie zycze takich doznan ,ale nie chciałbym w razie czego zeby jakis pismak pisał ze sie nie dostosowałem do warunkow panujacych na drodze,bo brawura albo inne pierdoły.
|
|
cytuje leszek16064 :"wiesz dziwie Ci się bo jeśli tak jesteś cięty na tych"kanarków" a widziałeś i czułeś że jedzie wódą to nie wiesz co się robi? oni są w robocie, chyba masz tel.kom.997 i tyle..." gdybym byl konfidentem to napewno bym tak zrobil...no comment
|
|
Jesli prawda jest ze kolizje mial po pijaku to i tak by musial odejsc z policji. Moim zdaniem odchodzi z wlasnej woli bo tylko uprzedza fakty. Ale poczekajmy na wyniki badania krwi i wtedy sie okaze czy komendant byl pod wplywem alkoholu.
|
|
myślę, że odszedł, bo sam tego chciał. Już podczas nominacji, mało kto z ekipy łomżyńskiej popierał jego kandydaturę. Najprościej ,przerzucić się na maca
|
|
Tiger......... no właśnie... Gdyby były na wodę :))) A tak a propos. Dlaczego niektórzy piszą to przez c-h a niektórzy przez samo h ?? :)) (ptysiu napisał inaczej, inaczej gosia...., już się w tym wszystkim pogubiłem).
|
|
Maciek: no przestań: pół na pół ? Żadna z nich takiej mikstury nie przełknie ! Okłady owszem....
|
|
hehehhe. No pomarzyłby człowiek, pomarzyłby. Odpisałbym Ci dużo wcześniej, ale zanim otworzy się te 211 wpisów to u mnie mijają wieki. Mam jakiś badziewny ten inter. Założony co prawda niedawno, ale ciągle nie wiem o co w nim chodzi. Brat wie lepiej, ale on ciągle woli na panienki biegać. Jak już ten Twój temat osiągnie ponad 1000 wpisów, to już nie będę mógł technicznie tu zaglądać (procek się spali) ! Pozdr.
|
|
Psze paniiii! Bo ADALL się przezywa po dzwonku!!!! I'm fine, thx. A bo My z Grzesiem piaskownicę budujemy... :) Ryskago PS. No nareszcie, jużem myślała że nikt na tym forum nie bywa ostatnio...
|
|
Dzisiaj przymarzłam do przystanku na ul. Dietla przy aptece "Pod Aniołem", przez o mało nie spóźniłam się do pracki... Nie patrzałam na termometr, ale klapy w nosie zamarzały... :)) Ryskago
|
|
Ryskago a to teraz są prawka na taczki ?
|
|
Ryskago ale ja niewiem o co chodzi :(
|
|
Dobry fryzjer jest w salonie trendy na sniadeckiego taka niewysoka dziewczyna z cimnymi wosami Wiola chyba Polecam
|
|
a jakas strone www ma te gimnazjum ??
|
|
no ja niewirem wyszukaj w googlach.
|
|
Ryskago aż tak mnie lubisz ? ja sie niepoddam tak latwo nawet inny nick załoze i bede pisał z caffe. Ma zowsze Łomża
|
|
no tak ale nawet jak bys zarobila te 10 zł to bys jechała ? nieopłaca sie zbytnio.
|
|
rak to powazna choroba jnie ma zartów Ma zowsze Łomża
|
|
czy też nie istnieje ? , jak sądzicie ?
|
|
a co ?, mleko pijesz ?! Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
Ja nic takiego niepisałem ja Abstynent jetsem !!
|
|
Macku, Ten temat oczywiscie trzeba bylo przyjac w tonie tzw 'tongue-in-cheek', czyli z przymruzeniem oka. Wlasciwie, chodzilo tu o to aby udostepnic osobom zainteresowanym link do swego rodzaju 'dictionary'/slownika skrotow i wyrazen czesto uzywanych w swiecie Informatyki, jednoczesnie dodajac to takie niby ostrzezenie aby Ci niewtaiemniczeni nie zareagowli np. tak jak Ptysiu, albo ... jak Ty, do pewnego stopnia. Moglo to byc ujete troche inaczej; np. - Uwaga, bo to nudne! Pozdrawiam, wychu
|
|
Wychu pisałeś swego czasu, że chciałbyś zobaczyć jak wygląda aktualnie Łomża. Dzięki poniższemu linkowi zobaczysz Łomżę pod śnieżną pierzynką :) http://www.lsm.lomza.pl/zimalsm.htm Pozdrawiam Ma zowsze Łomża
|
|
no tylko o której ? i jaki pomysl ? Ma zowsze Łomża
|
|
Ale ptysiu, to zbyt poważne i trudne jak na ptasi móżdżek. Z tego tematu naprawdę nie przystoi drwinek robić.
|
|
Opinie - liczba opinii: 1 Ale sie porobiło... pewnie dzieci nie chciały lekcji odrabiać i nauczyciele postanowili postraszyć je jakimś okrutnym pokemonem... na pomoc przyszła Samoobrona. Ma zowsze Łomża
|
|
jak droga z B-stoku ?? (wiesz, do kogo mówię)
|
|
Autor: Tiger (---.lom.vectranet.pl) Data: 12-03-05 21:00 na pytanie Marka czy cena - pozdrawiam Marka (markm) bo o cenach nie chce mi się pisać ;) miłej soboty T i g e r Właśnie miałam to uczynić! Tiger, znów coś żeś se w moich myślach poczytał...:) Markm! Helloł! Ryskago
|
|
Tiger, Na forum nowohuckim wypowiadałam się swego czasu w tym temacie (link poniżej) - tradycyjnie, próbowałam nawracać... Bezskutecznie jednak. Niejaki Mściwój był niewzruszony. Więc dałam se spokój :(. http://www.zyciekrakowa.pl/nowahuta/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=64&func=view&id=241&catid=3 Ryskago
|
|
No to póki co jestem ostatnia...:) Ryskago
|
|
Treść jest ukryta
|