Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Sejmiku wybieramy Łomzyniaków |
hehehehe a co powiecie na to?! dla mnie 2 Tyskie to max :) hehe jestem baaardzo ekonomiczna :) a co do tematu to problem jest!! przykład: kolega organizował 18-stkę i doszedł do wniosku ze jak zaprosi smych kolegów bez partnerek to będzie więcej $ na alkochol!! i co wy na to?! Jaro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Sejmiku wybieramy Łomzyniaków |
Najlepjej to wszystkich wykonawców Hipo-Hopu
|
|
a fajnie wogle było ? a kiedy bedzie nastepna impreza w Łomży ? ... & vice versa!
|
|
A tam bedziesz sie martwil powiesz że firmowka kupisz coś adidasa z dwoma paskami a trzeci w domu doszyjesz i powiesz ze dałeś za spodziany 150 zł a nie 40 zł. [L] jak Łomża - MIASTECZKO NAUKI RUCHU DROGOWEGO
|
|
Dla mnie muzyka wiąże się nierozłącznie z emocjami... Jeśli więc w życiu mojem coś ważnego ma miejsce, a w tle tańczą nutki sobie (np. C.Dion "Power of love"), to na wieki zapadają mi w pamięć budząc pozytywne wspomnienia i wywołując uśmiech na twarzy mej...:)) Jeśli ktoś, kogo lubię, lubi to właśnie, a nie inne, zaczynam Go z tym identyfikować mimo woli i lubić te dźwięki wraz z Nim... Nie oznacza to oczywiście, że nie posiadam swoich osobistych preferencji muzycznych, takich co to od pierwszego słyszenia... Porcupine Tree "Signify" - it was love at first ... listening... Ryskago
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |