sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do Sejmiku wybieramy Łomzyniaków

hehehehe a co powiecie na to?! dla mnie 2 Tyskie to max :) hehe jestem baaardzo ekonomiczna :)
a co do tematu to problem jest!! przykład: kolega organizował 18-stkę i doszedł do wniosku ze jak zaprosi smych kolegów bez partnerek to będzie więcej $ na alkochol!! i co wy na to?!

Jaro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do Sejmiku wybieramy Łomzyniaków

Najlepjej to wszystkich wykonawców Hipo-Hopu

a fajnie wogle było ? a kiedy bedzie nastepna impreza w Łomży ?

... & vice versa!

A tam bedziesz sie martwil powiesz że firmowka kupisz coś adidasa z dwoma paskami a trzeci w domu doszyjesz i powiesz ze dałeś za spodziany 150 zł a nie 40 zł.

[L] jak Łomża - MIASTECZKO NAUKI RUCHU DROGOWEGO

Dla mnie muzyka wiąże się nierozłącznie z emocjami...
Jeśli więc w życiu mojem coś ważnego ma miejsce, a w tle tańczą nutki sobie (np. C.Dion "Power of love"), to na wieki zapadają mi w pamięć budząc pozytywne wspomnienia i wywołując uśmiech na twarzy mej...:))
Jeśli ktoś, kogo lubię, lubi to właśnie, a nie inne, zaczynam Go z tym identyfikować mimo woli i lubić te dźwięki wraz z Nim...
Nie oznacza to oczywiście, że nie posiadam swoich osobistych preferencji muzycznych, takich co to od pierwszego słyszenia...
Porcupine Tree "Signify" - it was love at first ... listening...

Ryskago

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org