Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prof. Zbigniew Religa powiedział: |
ja niewiem gdzie sie on uchował jakiś jest nienormalny Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prof. Zbigniew Religa powiedział: |
Hey Wychu, Fajny slowniczek :) a to widziales ? : http://www.catb.org/~esr/jargon/html/index.html ..hmm klasyka :) Ostatnio bylo cos na sieci o l33t5p34k( leetspeak) - tez niezle, ze Microsoft bedzie robil z tego kursy :) ale nie pamietam linka :( Anthony
|
|
EEEEEEEEEEEEEEE bardzo rzadko Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
To fajny pomysł :) Możnaby spróbować wkręcić Łomżę do budzenia wiosny :) Kto jest za? ściemka wszystkim
|
|
ogórki małosolne są dobre ale jeszcze lepsze jest jedzenie z wiochy kielbacha z chlebem jak to powiedziala Gosienka. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Tu już nie chodzi o zwroty. Żeby zrozumieć to co Wychu napisał, musiałem sięgnąć do słownika i ecyklopedii. Jak rozszyfrowałem post Wycha, który od wczoraj stał na forum i nikt nim się nie interesował, to i Rogal zainteresował się, Gosieńka dołożyła swoje trzy grosze, nie wspominając o ADAAL-u który niejednokrotnie bywa też upierdliwy ze swoimi żartami. Tylko Ptysiu napisał, ż w końcu zrozumiał o co Wychowi chodzi w tym temacie. Wychu chwali się, że nie zapomniał o Polsce, to i nie powinien zapomnieć o pisaniu po polsku. Gosieńko, Świat to jest zdominowany przez język angielski i technologię, nigdy przez kulturę anglosaską. Co mają powiedzieć Grecy, Egipcjanie czy Włosi, których zabytki mają po kilka tysięcy lat zarówno z literatury czy w budownictwie. Czym mogą pochwalić się Anglosasi, którzy wypłynęli dopiero w drugim tysiącleciu naszej ery, a z techniką w XX wieku, nie mówiąc już o kulturze słowiańskiej, która wcale nie jest gorsza od anglosaskiej. W czym jest gorszy Mickiewicz czy Słowacki od Szekspira, nie wspominając o naszych noblistach w dziedzinie literatury, Sienkiewiczu, Reymoncie, Miłoszu czy Szymborskiej. A kto dostał w tym roku Oskara za muzykę . Polak. Tylko Polakom zawdzięczają że istnieją jako nacja. Pozdrowienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |