Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kogo lubią Polacy? |
:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kogo lubią Polacy? |
Złoty interes :)
|
|
Jak zbierasz na piwo to mas zi odemnie :) Chociaz i tak juz wygrales :]
|
|
wpis :)
|
|
Chciałbym przestrzec osoby chcące nabyć usługę dostępu do internetu w play'u. Tak marnej prędkości nie pamiętam. Download na poziome 20 Kb/s. Dzwoniłem 4-krotnie do biura obsługi, zbywają użytkownika zapewnieniami, że przestawili limit downloadu, kłamstwo, oszustwo i nabijanie ludzi w butelkę. UWAGA, **** nic więcej.
|
|
pifo jasiowi wisisz "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
i ode mnie tez ;) ile brakuje jeszcze?
|
|
Zasięg 5 kresek. Al. Legionów.
|
|
qwety a jaki przydatny ten kij w dzisiejszych czasach ;-)) taki złoty srodek na wszystko,do baseballa bilarda...a i długi pościągasz jak trzeba ;-D W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
chlup...! ;)
|
|
Ci co to sie tak wysilają zeby coś nowego zrobić robią to dla chęci zysku, a nie dla nas. Więc nie myl tych pojęć!
|
|
nie wie może ktoś przypadkiem jak nazywa sie obraz gdzie grupka mężczyzn siedzi na dużej wysokości i jedza chyba sniadanie czy cos wiem jeszcze ze obraz jest czarno biały może ktos kojarzy ten obraz??
|
|
Zwróć uwagę jakiego radia słucha właściciel sklepu p. Mirosław Ż, a będziesz miała odpowiedź.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kolega powyzej dobrze ci radzi. musisz sprawdzic czy kij jest prosty, czy jego waga pasuje ci do reki. Dobrze jest pouderzac nim. Lepiej jedz do sklepu, albo od kogos ale nie przez neta. Najblizszy sklep to Wasilkow. Tip to wlasnie kapka czyli skorzana koncowka kija.
|
|
Tylko jak niektórzy jeżdżą i twierdzą że w galeriach ubrania w bialym czy wawie mają taniej niż w lomzynskich sklepach to śmiac mi się chce, bo jest zgoła inaczej, tam jest tylko większy wybór. Ze spożywką nie ma problemu, bo biedronki są najtańsze i są na miejscu, ale skoro są to trzeba na nie narzekać i jak powstaną galerie to też będzie tu narzekanie że drogo...
|
|
Po południu policze dokładnie wszystkie głosy:) DZiękuję wszystkim za pomoc mam nadzieję że uzbierałem 100wpisów od 100 różnych użytkowników:) JESZCZE RAZ WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ
|
|
Witam A ja z własnego doświadczenia Ci mówię , zrób format dla kompa . U mnie też tak było , a po formacie śmiga 140kb/s . Pozdrawiam
|
|
W filemonie jest calodobowo, co z tego jak oni na weterynarii sie nie znaja? Nie polecam!
|
|
ja mam play i nie narzekam:) wczesniej mialem lomzynska radiowke to dopiero byla tragedia;/
|
|
idz na rynek prawdopodobnie zawsze tam znajdziesz posiadaczy jak i kosztujacych mocny trunek...oni to wlasnie za mala oplata tzn cwiarteczka zaprowadza cie na najleprza gorzalke wlasnej produkcji.... ;)... Twoje ryzyko w tym ze chlopcy zaprawieni w boju nie dopuszczaja do zlego samopoczucia jak bedzie z toba????? Sprawdz i daj znac....
|
|
też ciekawe ... :) ![]()
|
|
Bimbo, od razu założyłeś że jak chatka drewniana, to i w środku będzie burdel tak ? Ty pewnie chciałbyś mieć za 10 zł warunki na poziomie Sheratona, chociaż i tak by Ci coś nie pasowało.
|
|
Ja nie krytykuje innych salonów. Poprostu wyrażam swoją opinię a forum chyba właśnie do tego służy. Ale oczywiście Ty wszystko wiesz najlepiej. Skończ ten swój ,,głupi" monolog
|
|
Czy ktos z Was zna lekarza dzieciecego ktory bylby sklonny przyjechac do chorego dziecka podczas weekendu.? Ostatnio mialam taka sytuacje i okazalo sie ze zaden lomzynski lekarz nie jest sklonny do przyjechania do dziecka, nawet prywatnie. A wszedzie w poradnikach pisza: "natychmiast wezwij lekarza" eeech :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |